Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kładka szumiąca

Mam kochanka

Polecane posty

Gość chłodny wiatr
Ja prowadzę podwójne życie już od 4 lat. Na święta z kochankiem zrywamy, spowiadamy się idziemy do komunii. Zawsze myślę, że to koniec, a zawsze do siebie wracamy.

Gość trybun na kafe
pogodzić z religią tego sie nie da. oczywiście wg dogmatów wiary i kościoła, ale...zawsze jest furtka dla grzesznikow którzy sie nawracają. Na samym końcu życia i z przekonania a nie strachu przed śmiercią czy piekłem:P Świętokradztwo i hipokryzja w tym przypadku jest idiotyczne. Wszystko to jest oszustwem. Dzieci cierpią najbardziej, bo czują wiele złych rzeczy i mają ogromne kłopoty z budowaniem swoich związków po takich akcjach rodziców, albo powielaja wręcz model zachowania i życia. Fakt, że nieszczęśliwi rodzice to nieszczęśliwe dzieci, więc trzeba wybrać mniejsze zło i korzystniejsze dla rodzica, który ma lepszy wpływ na dziecko. Ksiądz ma obowiązek każdego dopuścić do boga, bo takim jest posłańcem a że tego nie robi to juz inna sprawa. Ostateczne decyzje podejmuje się na sądzie...ostatecznym:) Koniec wykładu:)

Gość tylko że autorki
nie interesuje fakt że się nie da tego pogodzić z religią, zę to hipokryzja etc.

Gość jan wielka stopa
Przecież kościół to jedna wielka hipokryzja. Nie widzę powodu by żyć wg tego co mówią księża i być nieszczęśliwym. Autorka robi to, co 90 % księży. Jeśli nie zaniedbuje innych swoich rodzinnych obowiązków to ja bym jej rozgrzeszenie dał.

Gość kładka szumiąca
Byłam w kościele w ten weekend 2 razy. Do komunii nie chodzę. Dziecko jest jeszcze małe. Jak podrośnie zacznie pytać dlaczego nie chodzę?