Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOCIARA222223

Czy sa tutaj jakies posiadaczki rasy MAINE COON?

Polecane posty

Gość KOCIARA222223

Poważnie sie zastanawiam nad wyborem tej rasy, nie zalezy mi na kocie z rodowodem, zawsze lubiałam duże puszyste koty także wybór padł na maine coon , tym bardziej ze sa to ponoc bardzo inteligetne i przyjaznie nastawione do człowieka kocurki :) Mam kilka obaw gdyz nigdy nie miałam rasowego kota , zawsze mielismy dachowce , ktore chodziły własnymi drogami ( mieszkam w bloku - mimo to wychodziły kiedy chciały i zawsze wracały) , teraz kot ma byc cały czas w domu... trzeba sie zaopatrzyc w kuwete i inne pierdołki ktorych wczesniej nie potrzebowalismy, nie chciałabym przykrego zapachu w domu wiec czekam na kilka porad ... pragne kocura - czy bedzie znaczył teren jezeli bedzie u nas od małego ? wczesniej mielismy tez tylko kocurki lecz nigdy tego nie robiły gdyz czuły sie wolne , z pielegnacja nie bedzie problemu gdyz w tym mam doswiadczenie :) Jak z weterynarzem ? jak czesto trzeba chodzic na szczepienia i odrobaczenia ? jak te koty sie zachowuja w domu ? czy nie drapią wszystkiego co popadnie? czy sa zywiołowe czy raczej sa leniuszkami ? pozdrawiam

Gość sexista

czemu zakladasz odrazu ze dziewczyny?

Gość sexista

wiem data

Gość ????

a ty byś chciała siedzieć cały czas w domu i nigdy z niego nie wychodzić?