Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mismonika

kiedy zaczynacie sie uczyc do sesji?

Polecane posty

Gość mismonika

ile godzin dziennie? co studiujecie?

Gość googlee
ja ucze sie tydzien przez egzaminem,wtedy na swiezo jest najlepiej;) studiuje administracje

Gość mismonika
hmm a duzo masz egzaminow?i czy w ten tydzien to da sie nauczyc nawet do ciezszych egzaminow?

Gość alauind
za 2 tygodnie mam pierwszy egzamin i nie zajrzalam do notatek jeszcze

Gość raczej uczę się na bieżąco
a przede wszystkim dużo czytam, dyskutuję. Wolę poświęcić codziennie godzinę - niż kilka godzin codziennie w ostatnim tygodniu. Łatwiej mi odtworzyć z pamięci to, co już utrwalone od jakiegoś czasu, niż to, co "wchłonięte" na świeżo :-)

Gość karol ja cię dobrze znam
zaczynam tydzień przed sesją i tak to sobie rozkładam, żeby na każdy przedmiot poświęcić trzy dni plus kilka godzin na powtórki w dniu egzaminu. ja ogólnie uczę się poprzez czytanie notatek, więc rozkładam sobie po 50 stron na dzień i tak to katuję z przerwami czytając na głos w każdej możliwej chwili. ale bywa, że dopiero na kilka godzin przed egzaminem łapię za notatki i coś tam pobieżnie przeglądam :P

Gość olapaolalala
też tydzień spokojnie mi starcza na naukę 1 przedmiotu :) zaczęłam już w środę, gdyż za tydzień mam 2 pierwsze egzaminy :) ja raczej uczę się na pamięć, ale sporo doczytuje w książce, najlepiej jak coś jest wytłumaczone na przykladzie wtedy wszystko staje się jasne i logiczne :) studiuję finanse i rachunkowość

Gość mismonika
ja zaczelam sie uczyc jakies 2tygodnie temu -czytac streszczenia etc,ale to tylko z jednego przedmiotu,a mam 7 ale 2to raczej latwe.studiuje anglistyke i mam wrazenie ze nie zdolam sie z tym wszystkim uporac:( teoretycznie ciagle siedze i sie ucze ale tak naprawde to za duzo sie nie nauczylam,ciagle cos wyszukuje do roboty a to kafeteria a to jedzenie a to jakis serial.nie umiem sie skoncentrowac,ale tak bylo i w liceum :(

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com