Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona K

Ksiadz bez serca

Polecane posty

Gość Zawiedziona K

Czemu ksiadz z ktorym tyle lat spalam teraz odmawia mi udzielenia slubu? Przeciez to jest osoba ktora znam najlepiej?

Gość Zawiedziona K
Mowi ze seks to seks a ze jego sluzba to inna sprawa i mam go w to nie mieszac. istny dran

no i dobrze robi oszukujesz wszytskich, chłopaka, rodzine przyjaciól, puszczasz się z klecha a on ma jeszce ci sklub dac?? nie badz smieszna dobrez ze tyle oleju w głowie choc ten ksiadz ma

Gość Zawiedziona K
nawet nie chce już mnie smyrać po moich cudownych wygolonych paszkach :(

Gość Zawiedziona K
Nie puszczalam sie tylko KOCHALAM i nie z kaleka tylko Ksiadz a co to ksiadz nie moze? Jest tak madry ze rozumie co to potrzeby kobiety i tak ladnie pachnie. Jak tylko sobie pomysle o nim to jestem jak w jakims letargu. Biore slub bo chce i ja i on wiec wszystko jest ok a ksiadz mowi ze cieszy sie ze zakladam rodzine bo sam mowi ze rodzina jest wazna wiec czemu tak mnie traktuje to naprawde nie rozumie

Gość Zawiedziona K
i podszywka sie trafila od jakis pach ale to wliczone w to forum

Gość Zawiedziona K
To wyżej to podszyw !!! :::::::::::( koorva !!!! chooje !!

krestynko napisałam klecha a nie kaleka po kiego chuja ci slub skoro nie zyjesz w zgodzie z kosciolem???idiotka, mam nadzieje ze twj chłopak sie o tym dowie i tak ci kopnie w dupe ze w locie z glodu zdechniesz

Gość Zawiedziona K
Ja to wcale nie musze brac slubu samego w sobie ale chodzi o mame i tate oni sie ciesza z tego slubu bo mowia ze zawsz chcieli miec duzo wnukow ale mnie osobiscie to na duzej gromacce bachorow nie zalezy tym bardziej ze jestem za mloda i za szalona na bycie matka polka. Jak to nie zyje z kosciolem, a moj anolek to przeciez ksiadz wiec plebanie i tam panujace zasady znam od dawna gluptaski

Gość Zawiedziona K
Moze ty jestes popierdolony ale z pewnoscia nie ja bo ja przynajmniej mam w sobie pelno wartosci debilu

Gość Zawiedziona K
Jestem najładniejsza i najmądrzejsza !! a wy mi to pięt buraczane buraki nie dorastacie!!

Gość Zawiedziona K
Mozecie sie podszywac i drwic ze swietosci ale ja wiem ze ten romans dla ojca byl prawdziwym darem z niebios a teraz on sie przeciwstawia swiatu i to mnie boli

Gość Zawiedziona K
Jak do innego ksiedza? Ja nie chce innego! Moj jest jedyny i najswiedszy. Piszesz tak bo nie jestes widocznie osoba rozumiejaca wyszszy polap egzystencji ponat materialnej. Nie wiem czy wiele osob to wie ale orgazm z ksiedzem jest 1000 razy silniejszy niz ze zwyklym facetem a to wynika z jego mocy ktora zostal obdarowany ale do tego trzeba dorosnac. Moj przyszly maz nie bylby wstanie zrozumiec cudu ktory mu sie trafil poznajac mnie i dla tego to musi pozostac gleboko we mnie moi drodzy. Dla jego dobra. Moj ksiadz powiedzial ze jesli ktos by sie dowiedzial o naszym romansie to swietosc ktora nas otacza mogla by sie rozproszyc w nicos i ja wierze w to bo znam sile mego ksiedza. najsmieszniejse jest to ze dam sobie uciac paluszek ze kazda z was by pragnela tego cudu

jestes głupia, ksiadz ktory piprzy głupie dziewuchy podobne tobie jest zerem niczym a ty za to ze uwiodlas ksiedza pojdziesz wredna dziwko do piekla a po twoim ostatnim poscie stwierdzam ze jestes niezle pojebana, aura?? nasrane mnasz we lbie i tyle

Gość Zawiedziona K
Jestem fajna i wszyscy to mowia w mojej okolicy wiec smieje sie z ciebie diable

Gość Wila1
teraz jestem juz doświadczoną kobietą z długoletnim stażem małżeńskim. Kiedy byłam ,może 8 - letnią dziewczynką,molestował mnie nasz parafialny ksiądz.Nie, nie doszło do zbliżenia ,ale kładł sie na mnie i pocierał swoim wzwodem.Nikomu o tym nigdy nie powiedziałam . Słyszałm potem o innych dziweczynkach ,które nie bały sie i o 'wyczynach" księdza ,powiedziały rodzicom.Jemu jednk ,z tego powodu ,nigdy włos z głowy nie spadl.Pochodzę z małej wsi i o doiesieniu na policje ,nie bylo mowy.Na wzajemnych komentarzach wiernych, wszystko sie skończyło.

Gość Wila1
Kiedy poszłam ,z moim obecnym mężem ,dać na zapowiedzi,odmówił . Prawdą jest ,że mąz nie miał bierzmowania.Ale tyle ile widziałam z jego życia nie powinno go do tego uprawniac. Uczestniczyłam w imprezach alkoholowych na plebanii,wiedziałam ,które dziewczyny napewno przeleciał. jego powołanie to była jedna wielka porażka. Koniec końców ślub brałam w parafii męża.

Gość Zawiedziona K
Wlasnie o to chodzi ze jest nas wiele tyle ze nie wszystkim jest dane tak wielkie uniesienie. Mialas szczescie z tym pocieraniem penisa ale to nadal nie jest cud o ktorym ja mowie Moj ksiadz jest generalnie inny on akurat nigdy by nie dotknol takiej dziewczynki ale skoro chcialas to juz wasz wybor

Gość Zawiedziona K
Moj Ksiadz sam namawial mnie do tego slubu z Jaśkiem. Twierdzi, ze jak ochloniemy po malzenstwie, to spotkamy sie u niego na winku w parafii we 3-jke. On glupi nie jest, jest inteligentniejszy od mojego Jasia, jest przystojniejszy i jest lepszy w lozku. Jak o nim pisze, to sie rozmarzam.

To są tylko ludzie. Namaszczeni przez innych ludzi, czyli ręka rękę myje. :O Nie oskarżajmy zaraz wszystkich, celibat trochę spieprzył im sprawę, ale naprawdę zaraz nie wsadzajmy wszystkich do jednego worka. :O

Gość Zawiedziona K
Wlasnie tak moje kocienta seks z ksiedzem to seks ktory pozwala orgazm traktowac ze specjalnym uznaniem. jesli tylko bedziecie mieli okazje to nie zastanawiajcie sie a poprostu oddajcie sie sutannie i wtedy dopiero bedzie w was sila ludzkosci Co do mojego slubu to dzisiaj mialam taki sen ze sie zgodzil to zrobic i teraz wiara jest we mnie. Dzis znow jak kiedys bede sapala u niego wiec mam nadzieje ze wszystko sie ulozy moje dzieci