Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem Ewa

Glodowka-jak ja oszukac

Polecane posty

Gość nie jestem Ewa

nowy rok-nowe postanowienia.Idac za ciosem od dzisiaj odchudzam sie.Zaczelam od diety:) na sniadanie zjadlam 100g graniz pomidorem i kroke chleba z maslem II sniadanie kromke ryzowego i mandarynke teraz zjem-dorsza pieczonego w piekarniku wypilam tez 2 kawy z mlekiem i kubek czystego barszczu z torebki Myslicie,ze to duzo? Moje drugie pytanie-jak oszukac glod jezeli nie mozna wytrzymac do nastepnego posilku?Co przekasic,zeby sie nasycic?

Gość nie jestem Ewa
levii dzieki nie gloduje tylko chce oszukac glod-zle napisalam

Co przekąsić,żeby się nasycić? może pić wodę albo zajadać suszone owoce? Ale tak sobie myślę, że śniadanie powinno być obfitsze, żeby przyspieszyć metabolizm :)

Pijąc zupki z torebki nigdy nie schudniesz. Nie wiem ile mają kalorii, bo to akurat nie jest ważne, ale mają masę konserwantów, które utrudnią ci zrzucenie ciałka. Lepiej samemu coś ugotować.

Gość nie jestem Ewa
Fanka Tolkiena dziekuje:)Moze kupie jutro suszone sliwki ale na wage z 10 dag bo zaraz wszystkie zjem:O nie moge miec za duzo jedzenia w domu bo pozre wszystko:O woda tak sobie na mnie dziala juz wole goracy kubek wypij-syci na jakis czas

Gość nie jestem Ewa
929xoxolove ten barszcz ma 40 kcal w kubku wiec chyba nie duzo nie jem chinskich zupek akurat nic nie mialam ugotowanego a tak mi sie chcialo wypic cos cieplego;)

Gość moria99991112222
zupki z proszku odpadają. najlepiej oszukasz głód pijąc ogromne ilości czystej,mineralnej wody. najlepiej niegazowanej. Wiem ze działa bo ratowałam sie tym w czasie terapi lekami po ktorych sie tyje. no i np tarta marchew

Gość nie jestem Ewa
moria99991112222 na mnie woda raczej nie dziala a wypijam 1,5-2 litry dziennie marchew sprobuje:)dziekuje:)

Gość nie jestem Ewa
leki tez biore i widze jak od nich puchne:O

Gość nie jestem Ewa
CałkiemNowaBombkaChoinkowa -to tez mysl;) Ruszylam dupsko i bylam na spacerze najgorzej przy kompie bo mam nalog podgryzania:O

Gość moria99991112222
1,5-2 l to dzienna norma dla dorosłego człowieka (często nieprzestrzegana bo w praktyce dziennie pije sie mniej) a żeby naprawde nieodczuwać głodu musisz pic znacznie wiecej. ja co 3-4 wypijałam 2l butelke wody.

- duzow wody - owoce, ale nie do przesady bo maja sporo cukru - orzechy... pyszne a zapychaja... - zupki z torebki to nir najlepszy pomysl (maja sporo cukru) - musli z mlekiem (ale trzeba sprawdzic czy nie ma cukru) - suszone owoce, zwlaszcza morele... mniam

woda woda woda, szklanke wody przed sniadaniem, jakies pol godziny przed. przed innymi posilkami tez mozesz sprobowac

Ale ten barszcz też był z torebki :/ I co z tego, że ma mało kalorii. Ma masę konserwantów, a to Ci nie pomoże w odchudzanie. Wiem po sobie.

Gość nie jestem Ewa
pan_inżynier -wlasnie kisiel dzieki,ze mi przypomnialas kiedys jadlam jak sie odchudzalam-ze slodzikami to chyba nie ma kalorii;)

Gość nie jestem Ewa
czekam na moja rybke z piekarnika chyba zaraz umre z glodu barszczyk wyjatkowo bo bym do rybki nie doczekala;)

Gość nie jestem Ewa
CałkiemNowaBombkaChoinkowa ja tez sprzatam a le dzisiaj mi sie nie chce;) troche poprasowalam rano jutro pojde juz do pracy wiec bedzie zajecie;)

Gość nie jestem Ewa
Coralick dziekuje:) slyszalam tez o otrebach.nawet je kupilam tylko nie wiem do czego dodawac? Czy np mozna do jajek smazonych?