Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skacowana........

mam randke za 2 godziny a jestem skacowana

Polecane posty

Gość skacowana........

poznalam kolesia na imprezie i sie umowilismy na dzisiaj. glowa mnie boli , jestem zmeczona,spalam 4 godziny , musze umyc wlosy, i na dodatek nie jestem pewna jak ma na imie ten chlopak Krzysiek czy Krystian :O

Gość Egoistka do kwadratu.
hahahaahhahaha kto normalny umawia sie na randke 1 stycznia? to jest dzien męki i cierpienia w samotności ... a nie dzien randkowania

Gość skacowana........
wiem ,glupia bylam ,ale akurat iude do pracy w niedz. a on nie moze w nastepny weekend. bylam pijana lekko ,nie myslalam . dzowniklam do kolezanki to mi kaze sie ubrac ,wykapac i isc bo ma juz dosc mojego narzekania ze nie mam faceta....... i cholera tez nie pamieta jego imienia, co lepsze to myslal ze on ma na imie Damian, wiec jeszcze bardziej mnie zakrecila. .... a ja bym tak chetnie polezala w lozku i poogoladala tv lub poszla spac,albo najlepeij to bym zjadla rosol....................

Gość skacowana........
teraz zaluje ze nie kupilam sobie tzw. suchego szamponu bo normalnie jak pomysle,ze musze glowe umyc....ajjjjjj....... chcociaz i tak bym musiala umyc bo smeirdzi tytoniem i piwskiem.....nie chce mi sie dupy ruszac....boze, co to czlowiek nie zrobi dla potencjalnej milosci.