Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffdd

tabletka po

Polecane posty

Gość fffffffffffffffdd

zapomnielismy sie wczoraj z chlopakiem i kochalismy bez zabezpieczenia, myslac ze on ma stala prace, ja tez cos zarabiam , mieszkamy razem.. ze dalibysmy rade. ehh bardzo go kocham, ale teraz jestem przerazona i chcialam isc do ginekologa po tablete, ale on mowi zebym tego nie robila. Jestem przerazona, nie wiem co mam robic mam 21 lat to za wczesnie na dziecko.. Doradzcie. :((

Gość fffffffffffffffdd
.

Gość ja bezczelna
idź do innego ginekologa po Postinor

Gość moria99991112222
skoro dalibyście rade moze warto spróbować? pomysl jak bys sie czuła ze swiadomością ze straciłaś szanse zostania mamą

Gość kakakjansa
nie trzeba bylo sie pierdolic bez zabezpieczenia !!!!!!!!!!!! Brz mózgu jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze ci tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gość no to idz po tabletke
ja jadlam ja dwa razy ale mieszkam w stanach a tutaj mozesz sobie ja kupic bez recepty.Poza tym ze bolala mnie glowa i troche brzuch nic sie nie dzieje.

idz do ginka... 21 lat to jest za wczesnie ejjj no zaczekaj jeszcze, bedzie jeszcze czas na dzieci, jestes mloda ciesz sie zyciem i chlopakiem, tylko jak pojdziesz to przegadaj to z tym swoim bo jak cie zostawi za takie cos...

Gość naatalkaa
To dziwne, żeby w tak ważnej decyzji zasięgać rady obcych ludzi. Nie znamy ani Ciebie ani Twojego chłopaka, nie znamy Waszych relacji. Usiądź na spokojnie i porozmawiaj z nim zamiast tracić czas tutaj.