Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bydło zarzygało mi mieszkanie

pierwszy i ostatni raz zrobiłam domówkę

Polecane posty

całe mieszkanie zarzygane!!! oczywiście kurwa nikt nie został żeby mi pomóc sprzątać!!! 😡 od rana na kacu musiałam wszystko sprzątać!!! jeszcze rodzice mi zrobili awanturę, wrócili od dziadków koło 10 rano jak jeszcze wszystko było zarzygane!!!

Gość Egoistka do kwadratu.
: ( ja wczoraj miałam podobną syt. tylko że ja właśnie rzygałam znajomemu :O

HAHAH NIEZLE . PO JAKI HUJ BALANGE ZROBIŁS ? BO PIC I RUCHAC SIE CHCIAŁO ! NIGDY NIERÓB BALANGI U SIEBIE NA CHACIE

Gość jak sobie wybrałaś takich
znajomych tak masz...:O

Gość fkurfiona
egoistka nie jestes sama :P ja tez zarzygałam łazienke koledze ale zdazylam w miare zetrzec to i chyba nie zajarzył

Gość fkurfiona
w ogole wiecie co odwaliłam :D jak rzygałam w tej toalecie to jakos tak nie wiem kiedy zasnełam na podłodze :D i spałam tam troche haha

fkurfiona- gdybym to ja tylko o łazienke pisała, to pół biedy :O zarzygałam salon razem z innym kolegą :O

fkurfiona- hahaha :P ja nie pamiętam nic od około 3... ale dziś mam się spotkać z przyjaciółką i mi poopowiada, ona nie pijąca, wiec wie wszystko :D

wspólczuje goście gośćmi ale powinni wszyscy sprzatać powinnaś ich dziś zaprosić na poprawiny(sprzątanie)

Gość ja też rzygała
ale byłam na tyle trzeźwa żeby wyjść na balkon do rzygania :D a nie w mieszkaniu i łazienkę komuś zarzygać :o

Gość fkurfiona
mnie tez zbierało w pokoju kolegi ale podstawili mi miskę na szczescie. Jak sie czujecie? Bo ja strasznie :O jeszcze sie wdałam wczoraj w kłótnie z takim jednym znajomym :O

Gość Kondziu
Czego rżysz xxmartitkaxx??? Może z ciebie się pośmiejemy, że facet do domu cię zawlókł,żeby się ciebie pozbyć, a sam wrócił na imprezę i pier.d.o.lił inną pannę?;) To jest bardziej obrzydliwe od porzyganego mieszkania!

po pierwsze - masz beznadziejnych znajomych. nie wyobrażam sobie, żeby po imprezie nikt mi nie pomógł posprzątać :O po drugie - jak już robisz imprezę, w domu rodziców, to sama pijesz niewiele, na wszystko masz oko i wszystko sprzątasz przed przyjściem rodziców, tak żeby nie musieli wracać do zarzyganego domu :O

Egoistka to ty może u mnie byłaś? :D bu u mnie salon między innymi też zarzygany był :O

Gość fkurfiona
najgorsze było jak juz sie uspokoiłam z tym rzyganiem i juz wytrzezwiałam a tu słysze z salonu ze w toalecie rzygał mój kolega tak głosno i obrzydliwie ze znowu pusciłam pawia

Gość YOU KNOW WHY I AM
JEST ZLOTA ZASADA NA DOMOWKI SIE CHODZI A NIE ROBI

bydło zarzygało mi mieszkanie- huehue, no, całkiem możliwe :D:D:D ale nie, serio, masakra była, nic nie wiem w tej nocy -,-

Gość ewtr435
Typowi gówniarze :) Ja jak miałe 17-18 lat to robiliśmy takie domówki co tydzień, było nas coś zawsze koło 10 czasem 15 i wszyscy się bawili w najlepsze.Dom był zawsze zarzygany a mimo tego na drugi dzień wszyscy ładnie sprzątaliśmy i mieszkanie wyglądało jak nowe :)

Gość stary pryk z zadupia
ile Wy macie lat, że tak ciągle rzygacie? pewnie jeszcze zawsze i wszędzie? :( oj dzieciaki

fkurfiona- moja kolezanka to samo, siedzimy w kiblu, rzygamy, ona skonczyła i ja nagle RZYG i wtedy ona tak samo :O:O

Gość fkurfiona
ja rzygałam po piłam raz wóde potem piwo i szampana a potem wino i tak w kółko :D najlepsze ze do pewnego momentu nawet sporo wypiłam i mowie do wszystkich, ze w ogole nie jestem pijana a po chwili jakbym głowe zgubiła... a potem to juz tylko rzyagnie:O

Gość czarny nick anonimowo
oj... jak się nie umie pić to takie są tego skutki... podstawowa zasada to zanim się pójdzie na imprezę suto zakrapianą alkoholem to w domu, odpowiednio wcześnie, porządnie się nażreć, najlepiej tłustych rzeczy, a wtedy można pić ile wlezie bez tragicznych konsekwencji

fkurfiona- ja wypiłam z 20 kielichów wódy, no i lampke szampana o 24 tyle mi wystarczyło na kilkugodzinne " rzyg-patry" :O

Gość fkurfiona
my otworzylismy szampana przed 24 :O bo ja nalegałam... podobno. jak wybiła juz ta 24 to ja w tym czasie spałam gdzieś pod sedesem i słyszałam tylko petardy. Własnie nawet fajerwerków nie widziałam :O

fkurfiona- hmm, jakby się tu zastanowić, też ich w sumie nie widziałam :(

Gość fkurfiona
Baaa21 nie dziwie sie, ja tez nie wiem czy płakac czy smiac sie