Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośieńka

jądra

Polecane posty

Gość gośieńka

WCZORAJ,A WŁAŚCIWIE DZIŚIAJ UPRAWIAŁAM SEX Z KOLEGĄ I MUSZE WAS ZAPYTAC -O ROZMIAR JĄDER BO ON MIAŁ RACZEJ WIELKOŚCI TAKIEJ PIŁECZKI DO TENISA STOŁOWEGO W DODATKU OWŁOSIONE (OBFICIE) CHYBA POWINNY BTC WIĘKSZE?

Gość fgt
ja mam jak arbuzy

Gość gośieńka
dziś nad ranem obudziło mnie jakies dziwne uczucie. otworzyłam oczy i zobaczyłam, że klęczy przy mnie ze sztywnym penisem w dłoni i puka nim w moje czoło. zapytałam co wyprawia, a on mi na to, że bardzo często tak robił z innymi partnerkami :O

Gość gośieńka
On dziś łaskotał mnie w pachy swoim penisem i tymi włoskami z jajeczek, czy to normalne?

Gość cbdfgdrfgh
mój facet ma jak takie większe pomidory i wlasnie takie mi sie podobają a wiem ze wiekszosc facetow ma wlasnie taki pileczki od tenisa to ty jeszcze nigdy sie nie kochalas czy zawsze spotykalas duze jądra???

Gość gośieńka
BLE BLE BLE SAMI CHORZY PODSZYWACZE SPADAM STĄD

Gość gośieńka
zwykle miętoliłam w rękach i ssałam większe jajca

Gość gośieńka
lubię seks z kolegami, a mam ich dużo choć zwykle rźnę się jak deska tylko po pijaku a wczoraj byłam nieźle wstawiona tak w sumie to nie pamiętam ilu ich było plecy trochę bolą, bo się wzór z dywanu odbił, ale nic to pierdoła pamiętam za to, że wszystkie jądra były większe tylko ten jeden, a potem lizał mnie po twarzy i warczał

Gość BOY-123
Gosienka, nie przejmuj sie jakie on ma jadra. Wazne jest zeby jego czlonek byl OK.