Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nepheutes

jak wywietrzyć mieszkanie po paleniu papierosów ?

Polecane posty

Gość nepheutes

spędziłam pół sylwestra w mieszkaniu - nie swoim, ze znajomymi, i paliliśmy papierosy w kuchni , siedząc do rana spaliliśmy ok 3 paczek, otwieraliśmy okno, ale mimo wszystko wiadomo że czuć dym, a w tym mieszkaniu się nie pali. otwieram okna wietrze, ale i tak czuć cały czas . czy da sie to wywietrzyć ? i jak długo może to potrfać?

Gość ostatnia suka
zapalicie świeczki zapachowe. serio. :D

Gość moria99991112222
moze na noc zostaw otwarte okno w kuchni i zamknij drzwi do kuchni (jak masz) raczej nie próbuj odświezaczy powietrza bo sie zrobi ciezka atmosfera. albo włącz pochłaniacz

Gość paparapppa
nasikać w kąty, serio wyciąga zapach tytoniu

Gość są takie odświeżacze
pochłaniające zapach papierosów. ale jeżeli są tam firanki to pozamiatane bo one szybko wciągają dym i jebie

Gość ostatnia suka
ja na 100% wiem ,ze działają świeczki zapachowe ; wciągają dym

Gość nepheutes
dzięki za podpowiedzi, cholera otworzyłam okno wziełam kadzidełka włożyłam do szklanki z pięć i zapaliłam je na raz, to był zły pomysł , papierosami może już tak nie czuć, ale jest takie stężenie tego zapachu kadzidełek ze aż łeb boli jak sie wchodzi do kuchni

Gość Wszędzie
Zwykłe świeczki też pochłaniają zapach papierosów.

Gość BOBOAA
wywietrz porządnie i wypierz firanki. I zapal kilka świeczek

ja mam takie metody: kadzidelka,mozna nawet kupic takie specjalne,ktore pochlaniaja zapach nikotyny,jak ktos u mnie pali,najczesciej wlasnie w kuchni,to bez wzgledu na pogode otwieram okno troche,zeby juz w czasie palenia czesc tego dymu uciekala,jak juz wszyscy pojda do domu,to otwieram okno na cala szerokosc i zamykam drzwi od kuchni,albo otwieram okno w kuchni,drugie w pokoju,robi sie przeciag i zapachu nie ma. Moze cos ugotuj,jak gotuje cos,to potem pachnie mi jedzeniem a nie fajami,a czesto tez po takim paleniu w kuchni wycieram wszystkjie szafki w kuchni pronto i pachnie mi pronto a nie fajki.:)