Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona25

Dlaczego ten facet się tak męczy?

Polecane posty

Gość zaciekawiona25

facet 31lat, Od pierwszego spotkania ciągnęło nas do siebie, bardzo szybko zaczęliśmy się całować, przytulać aż zaczął mnie ciągnąć do łóżka. Za każdym razem po drodze do sypialni mówiłam że nic z tego , za krótko się znamy i pewnie chce mnie tylko na jedną noc, a on nieee zdziwiłabyś się bla bla, i ciągnął mnie do tej sypialni, kończyliśmy całując się na łóżku w ciuchach, robił się naprawdę gorący , stał na baczność, a ja mówiłam zawsze przed tym jak zaczynał sie dobierać że mogę się z nim poprzytulać , całować ,ale nic wiecej ,bo czułam że chce mnie tylko przelecieć, chociaż sama mam na niego nieziemską ochotę, takiej chemi d onikogo nie czułam, normalny facet by sobie tego nie robił, jak on musiał cierpieć kiedy niezaspokojony wstawał z tego łóżka :D i to już mnóstwo razy tak było, w końcu chyba zakończę taka znajomość..

Gość raczek1
zabiłbym cię chyba! takich rzeczy się facetom nie robi! głupi jakiś że jeszcze się z tobą spotyka

Gość zaciekawiona25
dziś nad ranem obudziło mnie jakies dziwne uczucie. otworzyłam oczy i zobaczyłam, że klęczy przy mnie ze sztywnym penisem w dłoni i puka nim w moje czoło. zapytałam co wyprawia, a on mi na to, że bardzo często tak robił z innymi partnerkami:O

Gość zaciekawiona25
mnie ? niby za co? dostaje za każdym razem uprzedzenie ,a mimo tego i tak w to idzie

Gość ja tam z moim mężem
poszłam do łóżka od razu przy pierwszym spotkaniu i przez ostatnie 13 lat małżeństwa seks jest dla nas ważny, przyjemny i ciągle odkrywczy. Myślę, że czasem warto :-)

hahahaha sorry ale nie moge sie powstrzymac ze smiechu z tym czolem hahahaha :)

Gość zaciekawiona25
czoło to oczywiście nie prawda ;) poszłabym z nim, bardzo chcę , ale boję się że on mnie chce tylko na raz, nie ufam mu, tylko dlaczego nie dał sobie jeszcze ze mną siana?

Gość ja tam z moim mężem
w ogóle to pociagają mnie panowie po 70-tce, bo jestem łasa na ich emerytury

Gość moze nie ma innej
do calowania wiec dobre i to

eeeeee to porozmawiaj z Nim szczerze aby zrozumial a Nie spotyka sie tylko na seks, Ja bym do odebrala ze mnie wykorzystuje nic wiecej..

Gość zaciekawiona25
może nie ma innej-- właśnie podejrzewam że ma, ale kiedy mu wypominam to mówi że wtedy ze mną by tego nie robił mówiłam mu a on nie potrafi zrozumieć dlaczego nie jeśli też tego chcę

to raz pokaz ze nie chcesz tez, wtedy On zobaczy ze sie nie podniecasz ze nie calujesz go i przestanie. :) A jesli dalej tak bedzie robil a pewnie jest dojrzalym facetem to powinien zrozumiec, a Tym bardziej to kobieta bardziej potrzebuje pieszczot a nie ON..

a ja cie autorko nie rozumiem - koles na ciebie leci i to z wzajemnoscia - to zamiast cieszyc sie wzajemnie seksem ty zachowujesz sie jak 10-latka z oazy - po co??????? pytam z ciekawosci - jesli koles chce cie tylko przeleciec - to albo sie na to godzisz albo nie - un ikami n ie sprawisz ze "sie zakocha" oczywiscie nie musisz sie z nim sekscic tylko piszesz ze cie pociaga - ja mam wrazenie ze ty meczysz....sama siebie

Gość raczek1
faceci też potrzebują pieszczot, najlepiej penisa

ROR. Zgadzam sie ale wiesz jakie sa kobiety ulegle. I to roznie przeciez bywa.

autorko - putasz dlaczego sobie jeszcze nie odpuscil?? naprawde nie wiesz - bo jeszcze cie nie zdobyl sesksualnie- jak zdobedzie to mozliwe ze po kilku razach jak bedziesz sie dalej tak zachowywac z pewnoscia odpusci;-)) laski czasem mysla ze jak koles sie "dluzej stara" to jest to gwarancja "ze na dluzej z nimi zostanie" nic barzdiej mylnego;-)))

Gość zaciekawiona25
wiem że się męczę i to strasznie ,ale pewnie myślę że jakoś go w ten sposób dłużej zatrzymam, ale tak nie będzie.. .poza tym boję się tego jak bardzo będę później za nim tęsknić jak już mnie po jednej nocy odstawi..

ehh to ja juz Ciebie nie rozumiem, zrobisz jak uwazasz nikt Twoim zyciem niestety nie bedzie kierowac ;)

Gość zaciekawiona25
raczek, wiem że lubicie , na chama próbował już wcisnąć sobie moją rękę w majtki , a wtedy to już bym chyba popłynęła... już był taki jak burak czerwony, chyba by mnie rozwalił gdyby się do mnie wreszcie dobrał ;) słyszałam że po takim czymś faceci się obrażają, a on jednak nie, może to przez to że ma świadomość że jednak mnie skrzywdzi bo chodzi mu tylko o jeden raz?

Gość kolejny brzydal na kafe
po tym jak jeden facet czekał 2 lata żeby zaliczyć pannę nic mnie już nie zdziwi. nawet odpuszczanie mimo erekcji. kobieto weź się pochlastaj lepiej bo takich jak ty są tysiące. chcę i nie chcę i zamiast się cieszyć seksem choćby jednorazowym to sama siebie zamęczasz

Gość zaciekawiona25
może gdybym się w nim nie zakochała to bym na to poszła, ale zdaję sobie sprawę jak teraz tęsknie chociażby za głupim jego dotykiem ,a jak będę tęsknić za czymś więcej

Gość jkbkjbjb
Weź ich w ogóle nie słuchaj. Jakbyś napisała, ze juz sie z nim przespalas i Cie zostawil, wyzywaliby Cie od dziwek i puszczalskich.

Gość trudny dzieciak już tu jest
musi byc zdesperowany, albo ty mega atrakcyjna

gdyby facet mnie ciągnął na chama do łóżka to już więcej bym się u niego nie pojawiła :O nie mam nic przeciwko seskowaniu się po kilku spotkaniach ,ale jak obie strony tego chcą