Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WOJOWNIK Z TAMTYCH LAT

______________________uprzedzenia do imnion_________________________________

Polecane posty

Czy miewacie uprzedzenia wzgledem imion? Np. ktos keidys w przeszłosci o imieniu X wyrządził wam jakas krzywde , albo przykrosc albo po prostu kojarzy wam sie z czyms niemiłym i pózniej uprzedzacie se do tego imienia? Troche to irracjonalne ale ostatnio sam złapałem sie na czyms takim . Wy tez tak macie?

Gość 123345
Nienawidzilam przez cale zycie imienia Monika, teraz sie z taka przyjaznie, o ironio. Nie lubie Andzelik, Pawlow

Gość kolejny brzydal na kafe
ja mam to absolutnie w dupie

ja mam uprzedzenia do Magdalen i Katarzyn a znam dwie fajne dziewczyny o takich imionach, powinno mi już przejść :P

ale jaka sa zrodła waszych uprzedzen?

Gość Żona_Nie_Twoja
Nienawidze Agnieszek. Wszystkie jakie znam, to latawice. Zwlaszcza moja kuzynka, ktora kiedys mnie tak popchnela, ze zlamalam reke, a pozniej probowala odbic mi narzeczonego :o

hmm , ja mam uprzedzenia do imion :Tomasz- spotkalem kilku w zyciu i kazdy z nich nie był w porzadku gosciem, poczynajac od szkolnych koelgów, konczac na wykładowcahc z uczelni. wiem ze to irracjonalne ale trudno zaprzyjaznic i w ogle nawiazac jakas relacja fajna z osoba o tym imieniu. Każdy Tomek którego napotakłem na swojej drodze był dupkiem starsznym - przeprasza fajnych Tomków- byc moze tacy istnieją ale jeszcze takowego nie spotkałem

cos w tym jest,ja tez mam pare takich imion,np. lukasz. Mam brata lukasza,ktorego bardzo nie lubie,kiedys zwiazalam sie z lukaszem,oszukiwal mnie,nie wiem jak mozna sie tak zachowywac,kolezanka tez byla w zwiazku z lukaszem,i tez ja zdradzal i krecil. I teraz jak poznaje kogos o tym imieniu,to mam jakis taki dystans... Co do dziewczyn to wszystkie renaty jakie znam,sa niemile...