Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś frajer do mnie startuje

jakiś frajer do mnie startuje

Polecane posty

Gość jakiś frajer do mnie startuje

bylam wczoraj na imprezie Sylwestrowej, no nie?, no i uprawiałam sex z jakims typkiem, znam go z widzenia, typek pracuje przy budowie drog, jakims inzynierkiem jest czy kim, no nie? no to ile on tam zarobi? pewnie z 1,5 tysiaca zarobi? no bo na takiej budowie to nie zarobi wiecej? no bo toto przeciez na takiej budowie to wyksztalcenia nie maja ludzie, a jak ktos nie ma wyksztalcenia no to robi za te 1500, na takiej budowie, i wiecie co? no i wczoraj uprawialismy sex, no nie? no bo wiecie, byla impreza no to uprawialismy sex, no nie powiem, fajnie bylo, facet mial fajnego, duzego penisa, no nie? zrobilammu loda z polykiem, no nie? no i wiecie co? typek dzisiaj do mnie esa wyslal rzeby sie spotkać, no nie? no rozumiecie? esa mi wyslal frajer :D no z czym on startuje, zarabia pewnie jakies marne 1500 i startuje do mnie, ale frajer no nie? hahaha normalnie nie wiem czy sie teraz z niego smiac czy plakac hahaha, normalnie zal.pl ten typek, no nie?

Gość kotlet schodowy
i uprawiaj cie sie razem umówcie się na upra wia nie kapusty i buraków bo ile on na tej roli wypracuje nie? normalnie nie?

Gość Amanda ja Cie kocham
0/10 :o

Gość nikt istotny
tylko do byzkania sie nadajesz.....on wyslal ci smsa bo chce sie umowic na kolejny numerek a ty sie od razu doszukujesz ;) a gdzie on pracuje-dokladnie