Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyka laseczky

knuje intryge i prosze o pomoc inteligentne kobiety!

Polecane posty

Gość heyka laseczky

otoż: mając hasła do kont pewnego człowieka(który jest nieświadom tego faktu) chcę mu wywinąć psikusa. ponieważ jest to ktoś w stylu bawidamka, który łapie kobiety na czułe słówka i nawet wyznania miłosne(oczywiscie po długim okresie czasu). flirtuje z wieloma na raz. rozmawia NAWET z 13natoletnimi dziewczynkami. :o[cześć] po dość chamskim zerwaniu kontaktu ze mną ustawił sobie na pewnym portalu status, który niestety mnie ruszył, ponieważ coś do niego czułam(CZUJE?!?!!) :O:O:O myśle, żeby zapisać się na jakąś terapie, albo coś, bo widze, że jest zyebanym człowiekiem, a ciągle mnie wkurviają myśli o tym, że innym laskom wyznaje miłość tak jak mnie :o chce, żeby one też wiedziały, do czego jest zdolny i jaki jest. żeby poczuł, że nie ujdzie mu to na sucho. mam do wyboru: - publicznie na jego profilu dać jakiś komentarz - wstawic jakis dostadny obrazek w stylu http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090301152422/nonsensopedia/images/archive/0/0d/20090607101218!Ja_pierdole.jpg - pogratulować mu, albo życzyc szczęscia - napisać samą prawde - okazac publicznie wkurvienie - wejść na jego profile i coś mu pokasować, albo pozmieniać jakieś podpisy etc. - wysłać z jego skrzynki jakies wiadomosci.. wiem, że za 3 dni ochłone i odpuszcze. ale dziś CHCE TO ZROBIC!!!!! chce jakoś wyładować swoją agresje na tym gnoju! [wściekły] propozycje? :)

Gość uuuuuuuuuuuuuu
Ja bym weszła na profil i cos pokasowała, dodała jakis pruderyjny komentarz, zmieniłabym opis. Wysłała kilka zniechecajacych wiadomosci. To chyba wszystko

Gość sophie de M
idz na ta terapie jednak, byle szybko.

Gość jesli molestuje 13latki
to zglos na policje, jesli nie, daj sobie spokoj i zajmij sie czyms innym

Gość ciekawe to bardzo
A nie lepiej popodpuszczać go i wystawić go na wyjazd ładnych paredziesiąt kilometrów.. I tak pare razy niech straci trochę kasy jak taki frajer napalony. Albo przedstawić się jako 12 latka i wjechać mu na portal i narobić szumu że pedofil. No jest tyle sposobów.

Gość heyka laseczky
ale to nie jest stricte pedofilskie, bo wiem, że nie gada z małymi o seksie. po prostu z nimi rozmawia o wszystkim, jakby był ich kolegą ... :o problem jest w tym, że to on sam sobie łowi laski, a nie one jego. ;) nie poleci na podryw, bo lubi zdobywać. lgnące go zniechęcają. co do terapii - chyba to zrobie, ale zemścic sie i tak mam ochote. :P

Gość ja ci powierm na co
wpadlam powysylalbym wszystkim laskom jakie ma na oku wiadomosci z pomylonymi imionami zalozmy zna na profilu magde np czesc kasiu... i jakies mile slowka i takie same slowka do tej samej osoby z jej prawidlowym imieniem magda skasuj wychodzace a najlepiej zmien mu haslo na koniec po psikusie .. o ile sam nie zmieni moze jakis meil od niby matki 13 latki ze go poda na policje jesli znow bedzie zaczepial jej dziecko >

Gość ....ggg....
koleś już teraz sobie urabia grunt :P gada z 13latkami bedzie czekał do 15stki i wydyma... Ktoś podał fajny trik. Wydymaj go na spotkanie kilkadziesiąt km :D:D, a potem powysyłaj z jego profilu "sama prawdę :P

Gość tomalos,,,..
ile macie lat?

Gość a po co soebie zawracasz nim
głowę? inteligentna kobieta nie traktuje powaznie takich facetów

Gość Lynch nie reżyser
POco? po to, że pragniemy sprawiedliwości i chcemy życ w sprawiedliwym świecie. dlatego należy się draniowi...

Gość mnie tak .
gosciu robil wlasnie w balona a tym ze nie pomylil imion zmienil tylko tresc listu zakumalam, ze pisze do innej jak w kolejnym meilu zadal mi to samo pytanie co w poprzednim a juz mu na to pytanie odpowiedzialam dupasowi ja rzucilam bez slowa randki oddalone 300km - i wystawienie dupka to fajna zemsta mozesz tez dac znac policji kto wie moze jest pedofilem .. kto tak z siebie gada z 13 latkami ??