weaaaa 0 Napisano Styczeń 1, 2011 by tyłek był mniejszy? i brzuch zmalał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Styczeń 1, 2011 dieta =cwiczenia ale tio chyba wiesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weaaaa 0 Napisano Styczeń 1, 2011 Dieta czyli co mam jeść? nie jem mięsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CałkiemNowaBombkaChoinkowa 0 Napisano Styczeń 1, 2011 MZ mniej zrec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juleczka145 Napisano Styczeń 1, 2011 Bieganie-na mnie podziałało bez problemu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Styczeń 1, 2011 czemu miesa nie jesz?musisz dostarczac bialko wec jak nie mieso to ryby,soja najlepsza dieta to MZ,nie jesc po 18nastej,ograniczyc tluszcze,smazone potrawy slodycze-wiadomo fast foody slodkie napoje-cola i inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weaaaa 0 Napisano Styczeń 1, 2011 jak chude jest to zjem czasami a jak tłuste to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Styczeń 1, 2011 do tego cwiczenia i powinno wystarczyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weaaaa 0 Napisano Styczeń 1, 2011 brzuszki, przysiady, nie wiem co jeszcze może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Styczeń 1, 2011 hula hop skakanka mozesz cwiczyc 6 weidera na brzych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weaaaa 0 Napisano Styczeń 1, 2011 dzięki idę już bo za długo siedze na internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Styczeń 1, 2011 powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkawa Napisano Maj 6, 2011 Według mnie nie warto "szybko" się odchudzać. Lepiej nastawić się na długofalowe działanie. jest to z pewnością zdrowsze i mniejszy jest ryzyko wystąpienia efektu jojo. Ja się zastanawiam czy nie podjąć się takiego programu na sto dni http://vimed.pl/100-dni/ Całkiem rozdąsane jest wybieranie jadłospisu na podstawie własnego kodu metabolicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karina kwiatkowska Napisano Październik 28, 2011 Szybkie odchudzanie = efekt jojo Wypróbuj to - http://www.i-apteka.pl/product-pol-29454-ASYSTOR-SLIM-x-60-tabletek.html Efekt nie przyjdzie z dnia na dzień, ale na pewno nadejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MagdaLl Napisano Grudzień 10, 2014 Teraz pośród tych wszystkich diet cud, rzeczywiście trudno się połapać. Ja zaufałem mojemu koledze, który sam zszedł z wagą minus 30 kilo, więc jakby nie było, miałem prawo mu uwierzyć:)) On był na diecie Równowagi Metabolicznej i też z tego teraz korzystam. Chodzę na spotkania motywacyjne (tu można się zarejestrować - www.klubrownowagi.pl ) już 7 tydzień i jest coraz lepiej, z tyg na tydz waga idzie w dół, a ja mogę stare ubrania z szafy powoli wyciągać.! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 22, 2014 ćwiczenia 3 razy dziennie i novoslim, ja tak schudłam ponad 12 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2015 novoslim jest super jak szybko trzeba schudnąc baaardzo lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2015 Brałąm Novoslim 2 lata temu i schudłam 9 kg wystarczy ograniczyć trochę kalorii i waga spada fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość derixx Napisano Grudzień 20, 2017 A ja zacząłem swoją przygodę z odchudzaniem odkąd trafiłem na artykuł https://adamed.expert/jakie-owoce-wspomagaja-odchudzanie/ poczytałem o tych owocach później trafiłem na artykuł o nawykach żywieniowych zacząłem wprowadzać powoli zmiany i wiecie co? Jeśli się chce to faktycznie mozna schudnac wiele zalezy od naszej psychiki i nastawienia jak sie okazalo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karinka88 Napisano Czerwiec 11, 2018 Nie ma szybkiej metody. Nawet mając pieniądze żeby mieć efekty trzeba czasu. Korzystam od pół roku z cateringu Przełom w odżywianiu i nie miałam od razu efektów, ale teraz widzę że opłacało się inwestować w catering nie tylko pieniądze. Zmiana odżywiania sprawiła, że nie tylko zaczynam chudnąć, ale przede wszystkim lepiej się czuje:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kwiczakowski 0 Napisano Maj 8, 2021 Dnia 5.05.2021 o 18:01, bialamewaEwa napisał: odchudzanie to proces, tego nie osiaga sie w jeden dzien dlatego szukam pomyslu na siebie.. moim problemem jest jedzenie, lubie ruch ale same cwiczenia to za malo, niestety na zadnej diecie nie wytrwalam dluzej niz 2 tyg slaba silna wola jakies pomysly? a jakich diet próbowalas? bo wiesz odchudzanie to nie koniecznie ograniczenia i glodowki, to poporostu zmiana stylu jedzenia tak by po schudnieciu nie wrocic do wagi poczatkowej badz efektu jojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach