Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamamama

drugie dziecko po 15 latach

Polecane posty

Gość mamamamamamamama

powiedziałam córce o ciąży tydzień temu, do dzisiaj się do mnie nie odzywa, nie wiem już co robić

Gość mamass
dziewczynie zawalił sie świat tak jakby.juz 15 letnia dziewczyna przyzwyczajona.ze jest sama a tu taki szok.widocznie nie chciała rodzenstwa.oswi się z tą myślą i przejdzie jej:)

Gość ja mam 38
moja kol ma 18 i 17letnie i jest w ciazy. now..porazka

Gość mamamamamamamama
najgorzej będzie, jak się dowie, że będzie miała czarnoskóre rodzeństwo :)

Gość xfgfxg
matka mojego chłopaka rok temu urodziła chłopca, wiem że się każdy tam cieszył ma chyba 40 lat

Gość przynajmniej umieli udawaccc
udawali radość, bo co mieli zrobić. W naszym kraju nalezy z powodu śmierci płakać, a z powodu narodzin sie cieszyć. Także rodzina przynajmniej kulturalnie sie zachowała tak jak przystało na obyczaj w naszym kraju.,

Kiedy z kuzynem mielismy po 15 lat, jego mama zaszla w ciaze. Na jego miejscu bardzo bym sie cieszyla, wiec nie rozumialam dlaczego on nie odzywa sie do mamy i nie stara sie cieszyc razem z nia. W wieku 15 lat zaczynaja buzowac hormony, wyjasnil mi wtedy dlaczego tak sie zachowywal. Myslal, ze bedzie musial zostawac z dzieckiem, ze nie bedzie mogl wychodzic, co powiedza na to koledzy, przeciez jego mama byla przed 40 ... oswoil sie po uplywie jakiegos czasu. Twoja corka tez ma obawy. jest nastolatka i rozne mysli chodza jej teraz po glowie. Porozmawiaj z nia.

kuzynka tak miala, corka uznala ,ze to obciach, potem jeszcze ktos pomysli , ze to jej

Czasem sa wieksze roznice wieku, u nas w rodzinie 19 lat:)

Gość glupota nie ma wiekuuu
to trzeba się zabezpieczać aby tych czasami nie było. Jak ktoś durny to bez względu na wiek zostanie durny

U mnie było po 17 od oststniego porodu a 21 od pierwszego, ale dzieciaki przygotowane bo rok się staraliśmy , co nie znaczy że były zachwycone. Córka była, planowała jak bedzie na spacerki chodzić z siostrzyczką, jak będzie pomagać, przewijać..syn niezadowolony , bał sie o zdrowie malucha, chciał mnie zmusić do badać, (bo nie chce downa w domu).... teraz córka jak sie zajmie 15 min to max, na spacerze była 3 razy ( moze 4) a mała w kwietniu będzie miała 2 lata...Za to syn.....jest REWELACYJNY!! Sam się często deklaruje , nawet jak nie potrzeba .A i mała za nim przepada ( witaj Justinchen :P )