Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhyybgyj

poszlabym do solarium,ale boje się ze bede miala zmarszczki

Polecane posty

Gość yhyybgyj

uwazam ze nie ma nic piekniejszego niz opalona skora... i zdania nie zmienie..mam 25 lat...i po prostu boje sie ze skora mi sie zestazeje..Tez tak macie?

Gość yhyybgyj
u

Gość nie!!!
mam 32 lata, regularnie od welu lat chodzę na solarium, wyglądam na max 25 lt, to kwestia wielu czynników, poza tym odżywiam sie zdrowo, pije dużo wody, nie pale no i uzywam kosmetykow w solarium

Gość oaoaoaoao
zapytaj Amandy O ona jest specem w kwestii solarium":)

Gość bestialka27
jeśli planujesz regularne opalanie to oczywiście, że po kilku już latach będzisz miała zniszczoną i starą skórę, taka prawda, poza tym opalenizna jest wiochą, co innego powakacyjna ale taka całoroczna łącznie z twarzą to obciach

Gość do nie!!!
do nie!!! ---> tak ci się wydaje tylko, wszystkim pomarańczowym pięknościom wydaje się, że wyglądają świeżo i pięknie, tak jak anorektyczkom, że są za grube a świrom, że są normalni:)

Gość bazgla
eee tam przestań w dzisiejszych czasach to wszystko tak naprawdę jest niezdrowe a słońce?- tak samo nawet jeśli sie nie opalasz. Nie musisz przecież chodzic codziennie. Ja np chodze na solarium tylko w okresie letnim i wcale nie przesadzam. a zmarszczki moja droga to i tak i tak kiedyś się pojawią więc po co sobie odmawiac" przyjemności" jestes młoda więc dbaj o siebie :) pamiętaj jesli nie nadużywasz to Ci nie zaszkodzi.