Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikaka234

Co mam o tym wszystkim myslec?

Polecane posty

jAKIS CZAS TEMU POZNALAM GOSCIA,zagadalam do niego a potem on pisal do mnie i tak trwala ta znajomosc, chcial sie spotykac ale ja ciagle nie mialam czasu dla niego i tak trwalo to z trzy miesiace. Teraz ja pisze do niego a on mi pisze ze musimy ograniczyc nasze kontakty poiedzcie mi czy on sie pozloscil na mnie czy o co chodzi.... chce sie odegracczy co.... zrobilam tak jak chcial co jakis czas sie odzywam do niego ale on jest jeszcze na tyle dziwny ze nie odpisuje mi na niektore smsy nie wiem c rbic jak sie zachowac.... hm ale jak pisze do niego c jakis czas odzywa sie nie jest tak ze olewka ale widze ze ma dystans teraz..... pomozcie mi to jakos rozegrac zeby nie wyszlo na to ze ja uganiam sie za nim... powiem tak spodobal mi sie on ale nie chcialam za nim latac zeby nie pomysla ze jestem jakas upierdliwa.... a wychodzi cos na odwrot bleee

Gość pawiankaaaaaaaaaaa
Olej go, jezeli zacznie pisać znaczy ze mu zalezy ;) a jak nie to daj spokój, bo wyjdziesz na desperatke.

Gość po30stce
Takie sprawy załatwia się na bieżąco a nie po miesiącach. Najpewniej kogoś sobie znalazł i tylko mu dupę teraz zawracasz.

przeciez pisze ze nie mglam wtey sie z nim spotykac i mu t wytlumaczylam mialam zajecia :( a potem ten dystans itp. ale jak by nie chcial to przeciez wogole by sie nieodzywal jak do niego napisalam... jak myslicie? tylko teraz nie wiem czy trzymac ten dystans czy bardziej zaczac sie dzywac moze pl zartem pl serio zeby nie pomysam ze jakas desperatka jestem he

Gość seksi maamaa
a ja mysle, ze on po prostu sie spotyka teraz z kims innym.

Gość pawiankaaaaaaaaaaa
Po prostu jest grzeczny- gdy widzi ze ktoś pisze to odpisuje.

to co ja mam zrobic waszym zdaniem czekac na jego ruch czy po prostu zapytac czy tak juz zawsze bedzie ,, nie chce sie wyglupic :) a czas plynie

Gość po30stce
Szukaj innego