Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat o Amandzie O

Amando ma rację a reszta jej zazdrości

Polecane posty

Gość Temat o Amandzie O

Dla facetów wygląd jest ważny i ona o tym dobrze wie i traktuje to jako swój atut. A wy brzydule jej zazdrościcie

Gość ciężki przypadek
Przecież wiemy że to Ty założyłaś ten temat! Precz z Amandą O

widzicie. jakos mezczyzni sie ze mna zgadzają :) tylko wy pasztety sie z prawda pogodzic nie mozecie :)

Gość rybka.
Skoro jestes taka piekna i madra to dlaczego nie jesteś z chłopakiem tylko siedzisz na kafeterii piszesz jaka jestes cudowna?

Gość kumoszka
sama założyła temat i twierdzi że faceci się zgadzają. Buahaaaaaahaaaa. Idź się lecz durna pipo

Gość kumoszka
zaznacz to jeszcze kilka razy, bo nie każdy zauważył, żeś jest dziołchą jak Ty to nazwałaś amerykańczyka

Gość zaczynam myslec, ze
nie wiem czy dobrze pamietam, ale byl tu kiedys taki temat na kafe...i laska pisala, ze spi ze zdjeciem faceta, ktory mieszka w stanach, ze w przyszlym roku ona do niego jedzie, nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to, ze koles nie wiedzial o jej istnieniu

trudno zeby moj facet o mnie nie wiedzial :D przeciez rozmawiam z nim na skype codziennie!

Gość oj lookrecjo lookrecjo
nie dziwne zze tak mowi skoro jest z Toba i Ty mu sie podobasz 🖐️:classic_cool:

Wiedziałam, że ktoś tak napisze. :D Cóż, cieszę się, że ma tak "spaczony" gust. ;)

Masz rozdwojenie jaźni, czy naprawdę jesteś głosem wszystkich kafeterian? :) Amanda o miała fotę oreiro w stopce, podając się za nią, a teraz twierdzi, że faceci dostrzegają jej piękno (utrzymując, że na tamtym zdjęciu jest właśnie ona), no to jej prosto mówię, co mój facet twierdzi, żeby błędnie nie generalizowała. Kumasz?

wiesz policja to gówno do tego ma:D A sam fakt ze jakas laska próbowała wgadać kafeterii że jest sobowtórką natalii oreiro jest bardzo żenujacy

Owszem, żenujący - zupełnie jak cała ona. ;) Komuś się nudziło, bo ciężko mi uwierzyć żeby ktoś naprawdę był tak porąbany, a jeszcze nie zamknięty w jakimś zakładzie. :P

uważasz mnie za swiruske ale przyjdzie co do czego to mi kradniesz tożsamość :D