Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrtrtr

pytanie do mezczyzn ale szczerze.Lepsza kobieta

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrtrtr

opalona czy nieopalona??? Nie chodzi o kwestie zadbania i solar..Ale wypacykowana blondynka w makijazu i fajnych ciuchach ale nieopalona czy tez wypacykowana ale opalona ładnie... Opalenizna podoba sie kobietą to fakt ale czy mężczyznom tez?Ja dbam o siebie ale sie nie opalam chociaz bardzo podoba mi sie opalona skora walcze ze sobą bo boje sie zmarszczek ale wiele bym dala zeby pozbyc sie tej obsesji zmarszckzowej i sie opalac

Gość ????
kobietOM!!!

Gość badabahaja
ale masz problem

Gość henryk stoklosa
ja wolę te blade albo b.lekko opalone ciemna skora jest dla mnie obrzydliwa , murzynska :O

Gość rrrrrrrrrtrtr
no to jak myslicie opalać się czy sie nie opalać, bo jak sie bede opalać to zmarchy mi sie porobiom i będę taka pozmarszczana, z jakbym sie nie opalała to znowu gładka bede ale znowu blada. Więc jak myslicie to sie opalać czy się nie opalać, bo juz normalnie to kurna nic nie wiem. Jak myslicie co?

Gość ty fhg
tydzien temu był 1 dzien zimy ...a ty chcesz chodzic na solarium ?:D jak dresiary ?:D

Gość rrrrrrrrrtrtr
ale nomalnie nie. ja się ino pytam czy sie opalać czy się nie opalać a nie czy mamy zime czy lato czy wiosne czy jesień albo inna porę roku.

Gość rrrrrrrrrtrtr
to jak w koncu? opalona mam być czy nie opalona?

Gość fjnr894fr94
lepsza to taka, z ktora mozna o czyms wiecej pogadac nic o takich debilnych tematach jak z toba ps. opalona lepsza

Gość rrrrrrrrrtrtr
no ale dalej nie wiem czy mam się opalać czy nie mam sie opalać :( czy tu nie ma żadnych ynteligentnych ludzi na tym forumie? same tempa pały bez mózgu i ynteligencji

Gość głuchelec
ja juz nie wiem opalac się czy nie opalac, byc opalonym czy nie opalonym. opalac czy nie opalac............ kurwa jak ty pierdolisz to się srac chce ,,,,,, rób co chcesz huja mnie to obchodzi