Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam myslec, ze

ANNA ANIELA- jej kafeteryjna postac oraz wróżby !!!

Polecane posty

Gość zaczynam myslec, ze

tak się zastanawiam czy ktoś z wam miał do czynienia z Anną Anielą i jej wróżbami? jak ze sprawdzalnością? i tak ogólnie, nie uważacie, że to ona ciągle zamieszcza tutaj swoje posty z reklamą wróżb na allegro? no prawie na kazdym temacie :O

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
reklama dźwignią handlu a idioci pewnie u niej "wróżą". Wiara we wróżby już sama w sobie jest dziwna a chęć płacenia to zboczenie. Równie dobrze możesz sobie zadać w myślach pytanie i rzucić monetą. Będzie taniej a tak samo skutecznie :P

Gość zaczynam myslec, ze
no ale mial ktos do czynienia? kojarzycie ją?

Gość podejrzane takie tanie
wróżby a podawanie swoich danych czy jak niektórzy wysyłają też czasem swoje zdjęcia to trzeba mieć zaufanie do wróżki osoby które znają sie na tarocie i nie tylko mogą poznać odpowiedzi na wiele pytań z naszego życia i naszych bliskich a to stwarza różne możliwości te niekorzystne dla nas również

Gość pewnie naciagaczka
naciagaczka i tyle

Gość to czy naciągaczka
to ja nie wiem, ale to nowe konto na allegro to jej oferty, nawet opis ten sam! kiedys mialam okazję z nią rozmawiać i doszłam do wniosku, że nie jest do konca normalną osobą, zeby nie bylo, siebie tez za taką nie uwazam, ale z nią ewidentnie jest coś nie halo