Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiecha

duże owłosienie u dziewczyn !

Polecane posty

Mam nadzieję, ale nadal brzmisz jakby to był dla Ciebie tylko i wyłącznie problem kosmetyczny, a nie zdrowotny. A nadmierne owłosione może (choć oczywiście nie musi) się łączyć z chorobą, która może nawet prowadzić do bezpłodności.

dziewczyny a co z facetami ? czy oni przywiązują do tego dużą wage ? bo jak dla mnie to troche krempujące że np zobaczy jakiś włosek na mojej twarzy i odstrasze go. ;/ ?

Ja czekałam na wizytę u specjalisty miesiąc, nie jest to znowu taka tragedia. Na USG czekałam około tygodnia, ale to dlatego, że lekarz był wtedy zdaje się w Egipcie wtedy kiedy nikt nie mógł się stamtąd wydostać. Normalnie czeka się u mnie 2-3 dni.

Gość mini ratka
ja mam wizyte do gina na dniach:) dam znac jak się od niego czegos dowiem.

ok to daj znać ;) ale nie odpowiedziałyście mi na pytanie dotyczące reakcji facetów !

Mój mąż ma prawie 30 lat, zauważa (chociaż oczywiście to co mogę to usuwam), ale to nie jest dla niego jakiś ogromny problem.

a spotkałyście sie kiedyś z jakimiś komentarzami z tego powodu ? jeżeli tak to jak na takie coś reagujecie ? ja całe szczescie nie spotkalam sie z niczym takim. raz tylko jaka kolezanka powiedziala mi ze mam baczki. powiedziałam jej 'i co w związku z tym? ' . haaa xD zmieszałąsie i poszła. od tego czasu juz nawet nie probuje zwrocic mi na cokolwiek uwagi.

Gość mini ratka
mój chyba 2 razy powiedział coś glupiego na temat wąsika, ale oboje raczej milczymy:D krępuje mnie to potwornie, dlatego jak juz go usunę to pewnie tez zauwazy i zas sie zaczna pytania..:D ehh...:D poprzedni faceci nie widzieli albo byli bardziej taktowni:D pojedyncze wloski wyrywam penseta na biezaco wiec ich nie widzi

Taki jeden kiedyś powiedział, żebym to skonsultowała z lekarzem :p ale to raczej z troski było :) Odpowiedziałam, że już skonsultowałam :p

Gość mini ratka
mi kiedys wujek (!) powiedzial ze mam wąsy:D Boze, myslalam ze spale sie ze wstydu..:D najgorzej ze on ma mega wade wzroku i mimo to widział ten nieszczesny wąsik...

Gość mini ratka
a mam pytanie a'propos depilacji woskiem? czy włoski, ktore odrastaja sa jasniejsze? bo te wyrywane penseta czarne i grube. i czy jak odrastaja to widac te ciemne kropki na wardze?

haa wujki są the best . mój brat kiedyś mi powiedział jak jeszcze nie zaczełąm usuwać wąsiku 'idź do kosmetyczki' . zmieszałam sie ii wtedy jeszcze bardziej zapragnęłam pozbyć sie tego swinstwa.

A tutaj to już nie odpowiem, bo ja akurat z wąsikiem nie mam problemu, poza tym nie wiem co jest obecnie wynikiem konkretnego sposobu usuwania włosków a co wynikiem działania leków :)

te włoski nie są jaśniejsze ale jakieś jakby cieńsze i słabcze. nie ma czarnych kropek . ale w sumie sama nie potrafie ocenić. może są o ton jaśniejsze ? tak czy inaczej czarnych kropek nie widać ;)

ostatnio chciałam wzmocnić włosy. ale te na głowie ! i przeczytałam o skrzypie polnym. tylko właśnie on wzmacnia włosy skórę i paznokcie i w takim razie on mi wzrocni też włosy w innych częsciach ciała ?

Gość mini ratka
hehe nie wiem:D