Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bade

Jak zerwać z chłopakiem?

Polecane posty

Gość bade

Na razie nie mogę z nim być, ponieważ mieszka bardzo daleko, chociaż uznacie to za głupie.. Jesteśmy ze sobą, chociaż nigdy się nie widzieliśmy, ma do mnie przyjechać, ale nie wie kiedy. Pozostały Nam zdjęcia.. ale codziennie zdzwoni, strasznie mu zależy. Ale ja potrzebuję przytulenia, bliskości, codziennie płaczę.. Jak mam mu napisać, żebyśmy utrzymywali kontakt, i że będziemy razem.. ale jak już bd mogli się częściej widywać. Bo teraz się nie widujemy.. On chce budować ze mną przyszłość, ja z nim także. Ale nie wiem kiedy go zobaczę, i o to w tym chodzi.. pomóżcie mi.. to już trwa 4 miesiące..

Gość wqdewrfewrewrwe
jak sie nigdy nie widzieliscie to nie jestescie razem

Gość bade
Może i racja, ale świetnie się dogadujemy, i on nie może zrozumieć.. dopuścić, że mogłoby być inaczej.. dlatego więc chce coś zrobić. Zależy mi na nim, ale muszę coś zrobić.

Gość mokry mateusz
powiedz mu wprost, tylko prawda

Gość bade
Chce tak zrobić.. mam nadzieje tylko, że nie urwie ze mną kontaktu..jeśli mu na prawdę zależy, to bd się odzywał, prawda?

Gość dla kogo i po co
a dlaczego nei mozecie sie zobaczyć w koncu??

Gość bade
On chce przyjechać w najbliższym czasie.. ale nie wiadomo czy się uda, ponieważ albo nie ma kasy.. albo nie ma jak przyjechać, i zawsze coś..