Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierzasta_

Wyjazd w góry z dziećmi.Macie namiary na fajne apartamenty?

Polecane posty

Gość Pierzasta_

Chcemy wybrać się ze znajomymi i dzieciakami w górki.Może Karpacz, Polanica Zdrój lub inne fajne miejsce. Może macie namiary na fajne noclegi??

my mieliśmy apartament 7 (sypialnia, łazienka, pokój dzienny z rozkładanym łóżkiem i śniadanie w cenie), nie pamiętam ile płaciliśmy ale dostaliśmy też wanienke dla dziecka i łóżeczko (córcia miała 10 miesięcy jak byliśmy)

Gość Loooosser
polecam pensjonat Animus w Polanicy: www.animus24.pl

Gość wakacje Zakopane?
My byliśmy w Zakopcu tydzień. Pensjonat Janina, Olcza, bardzo miło, rodzinnie, i pyszne jedzonko, dzieciaczek 2 latka był gratis:) polecam bo warto!

Gość Pierzasta_
Mój miał 8 miesięcy :) Dzięki;) A może coś w okolicach Kudowy? Macie sprawdzone miejsca?

Gość Pierzasta_
Dzięki, dzięki :D Zaraz sobie posprawdzam;) A dla zainteresowanych znalazłam http://forum.gazeta.pl/forum/w,595,100204173,,Kudowa_Zdroj_Duszniki_Zdroj_Polanica_Klodzko.html?v=2 Kurczę, kiedy są ferie zimowe w tym roku?? Ktoś wie??

Gość Pierzasta_
pytam, bo nie wiem, czy akurat wtedy nie dostanę cioty :(

Gość Pierzasta_
to mi narazie nie grozi podszywie :P :P :P

Gość Pierzasta_
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!

My przed swietami teraz byliśmy w Hotelu MUROWANICA w Zakopanym. Swietne apartamenty dodatkowo Basen sauny i inne ;) Polecam :)

Gość marynazwawki
40km od kudowy- Radków, pensjonat Michałówka. ale jest też dużo innych do wyboru:)

Gość kumyska
Po ostanim weekendzie z czystym sumieniem możemy Wam polecić na prawdę fajną miejscówkę w Zakopanem: http://www.apartamenty-zakopane.net.pl/ - my bylismy w Paryskim, ale reszta jest równie klimatyczna i śliczna. Jeden z fajniejszych wypadów ever!

Gość warsaka_zona
kumyska Byłam w słonecznym i bardzo mi się podobało przyznaję, mężowi i przyjaciołom również. Wiemy gdzie się zatrzymać następnym razem

Gość gość
a nie lepiej dzieci wyslac na kolonie w gory, zeby same zaznaly tego klimatu? ja swoje poslalam w tamtym roku tutaj www.pantur.pl/oferta,zima-2014-obozy-i-zimowiska.html i w tym tez je wysle jak tylko snieg spadnie :)

Gość gość
Ostatnie ferie spędziłam z dzieciakami w Karpaczu, a nocowaliśmy w Leśnym Dworze. Blisko do wyciągów narciarskich i szkółki, na które dostaliśmy zniżkę od hotelu. Obsługa przyjazna, a pizza i spaghetti w ich restauracji smakowały nam i dzieciom. Z czystym sumieniem polecam.