Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona 876444

jestem zrozpaczona- dzis nie zasne... prosze pomozcie !!

Polecane posty

Gość zrozpaczona 876444
sluchajcie, nasz zwiazek BYŁ na odległosc, ostatnimi czasy pomieszkiwalismy razem, po 2 tygodnie a rozstawalismy sie na kilka dni. teraz mamy razem zamieszkac. wiem ze zycie to sztuka kompromisow.. musze sie tego nauczyc. kiedys mu mowilam- zawsze wszystko mozna powiedziec, ale nie milczeć, nie odbieranie telefonow jest najgorsze.... ja tez wielokrotnie bylam zla i rozzalona- ale TELEFON ODEBRAŁAM ZAWSZE....

Gość zrozpaczona 876444
:(

Gość zrozpaczona 876444
RAVEN- ta opcja odpada.... wczoraj gd napisal mi zdawkowego sms na dobranoc "leze w lozku, jestem totalnie rozbity i mam wszystkiego dosc, postaram sie zasnac, dobranoc", byla godzina 21:30, pisalam i probowalam sie dodzwonic o 21:45... dzis juz napewno widzial ze dzwonilam... nigdy nie spi do 15:00... tym bardziej ze mamy pieska ktorego trzeba wyprowadzic... takze robi to z premedytacją... co robic? zadzwonic? napisac? ... czy czekac?...

Gość werbla04
związki na odległość nie mają przyszłości daj sobie z nim spokój on cię nie kocha gdyby cię kochał dzwonił by do ciebie non stop nie poniżaj się faceci nie są tego warci poszukaj kogoś wartościowego i bliżej swojego domostwa

Gość zrozpaczona 876444
werbla- my za 3 tyg mamy razem zamieszkac. radzilismy sobie swietnie, ostatnio pomieszkiwalismy razem po 2 tyg... nie mozna juz tego nazwac zwiazkiem na odleglosc... czasowo jestesmy daleko od siebie...:(

Gość werbla04
jesteś wyjątkowo wrażliwa ale uważaj nie bądz naiwna naiwność jest głupotą

Gość fajna i juz.
czesc autorko. Ja bym napisala tylko jednego krotkiego smsa, ze przepraszasz go za swoje zale, ale to tylko dlatego ze tak bardzo tesknilas i tak bardzo chcialas zeby byl wtedy przy Tobie. Mozesz napisac ze doceniasz go . I nie kajaj sie za bardzo i z wielkimi wyznanami tez nie wyskakuj. Mozesz dodac ze pewnie potrzebuje odpoczynku po pracy a ze i Ty tez zajmiesz sie swoimi sprawami. Zycz mu milego dnia i pa. Twoja... I tyle. Tylko sformuluj to jaknajkrocej. Max 4 zdania i mysl pozytywnie. Nie dzwon. Nie pisz wiecej. Przejdz spokojnie do swoich spraw. Nie zadreczaj sie wiecej i nie zadreczaj jego. I uspokoj sie. Powodzenia zycze

Gość werbla04
nie dzwoń i nie pisz sms zobaczysz jak długo to wytrzyma jak kocha sam zadzwoni

Gość zrozpaczona 876444
a jesli nie bedzie dawal znac caly dzien? ja juz jestem klebkiem nerwów i coraz gorzej mi udawac swoj stan przed rodzicami. nie potrafie od tak o tym nie myslec... jest 15.00... tak mi przykro... :( mam do siebie zal, ze nie potrafilam zapanowac nad swoimi emocjami, ale naprawde czulam sie fatalnie w sylwestra, w sywestra jest najgorzej. Gdzies mam moje urodziny czy andrzejki kiedy musi pracowac, ale w sylwestra jest najgorzej... uwazam, ze nieodbieranie telefonow jest najgorsze... zostawia mnie w bezsilnosci, kiedy mam tylko telefon.. czuje sie zmeczona tym wszystkim... on pewnie tez...

Gość trshssss
to juz jest dziwne, wczoraj napisalam post, ale nie pokazalo sie, w ktorym zasugerowalam,ze pewnie spi, moze wypil w kolegami po sylwestrze albo w nowy rok i po prostu zasnal,a wczesniej sciszyl telefon. jednak teraz widze,ze nie dal znaku zycia do teraz, dziwne to.\nie mial przeciez powodu,by robic takie cyrki i nie odbierac telefonow. ciekawe, moze cos nabroil, zdradzil i nie wie jak to rozegrac, moze poznal kogos innego, a moze po prostu jest zly za te pretensje, swoja droga nie nazwalabym tego pretensjami...ty tak zawsze ? za wszystko,co zasugerujesz przepraszasz??? jesli tak to nie dziwie sie,ze nie oddzwania,skoro juz przeczytal esa, jak bardzo go kochasz i ze przepraszasz to dobrze wie,ze moze cie jeszcze w niepewnosci potrzymac.. p.s gdzie on pracuje,ze kazdy sylwester w pracy???? opcji duzo, ja pewne juz dawno bym wydzwaniala, ale ja to ja- najwieksza panikara. pozdrawiam

Gość zrozpaczona 876444
pracuje w takiej duzej restauracji - domu weselnym.. On nie pije w pracy, wiec wiem ze na pewno nic nie wypil. znam go i wiem, ze jest obrazony przez moje ciagle pretensje. teraz sama sie obwiniam, ze moze przesadzilam, ale w nowy rok napisalam co mysle, jednak bez fochow i pretensji.. pisalam ze go kocham.. ze zawsze tak bedzie a on mimo to sie obrazil i nie odbieral juz jak dzwonilam gdy byl w pracy wieczorem tez nie....

Gość darling ddd
to jakis egoista, mysli tylko o sobie, a to ze ty sie martwisz ma gleboko w dupie! No i co to ma zanczyc ze on chce Cie ukarac? normalny czlowiek po prsotu szczerze by porozmawial.

Gość zrozpaczona 876444
darling - ale kiedys przy podobnej sytuacji powiedzial ze on tak ma, ze jest zly i nie moze sie zmusic do rozmowy, ze to nie jest obrazenie sie tylko poprostu nie moze sie przemoc bo jest zly.... wiec zostaje czekac na jego ruch.... :(??

Gość darling ddd
no tak ale tylko on on i on, on sie nie moze przemoc wiec ty musisz cierpiec. Twoje uczucia tez sie licza... ty tez nie mozesz zniesc tej niewiedzy co sie z nim dzieje ale jego juz to niestety nie interesuje...

Gość zrozpaczona 876444
darling- nie moge i o to teraz zrobic mu "jazdy". Kolejne pretensje to byl by kolejny gwozdz do trumny a nie o to chodzi... poczekam do wieczora, moze jakos wytrzymam... moze sie odezwie wieczorem :( jestem naprawde zrozpaczona ta sytuacja:(

Gość darling ddd
nie chodzi o to zeby robic jazdy, tylko mam nadzieje ze ty to widzisz. Ja Cie rozumiem, bo moj tez sie tak zachowywal, na szczescie mu przeszlo. Glowa do gory, odezwie sie, a ty jeszcze bedziesz sie smiala z tego ze sie tak martwilas

Gość zrozpaczona 876444
DARLING MAM NADZIEJE ZE BEDE SIE SMIALA... ale narazie telefon milczy... nie wiem, poprostu nie wiem co myslec... tez czuje sie fatalnie :(

Gość gość
Kochana - jesli 'on tak ma', czy 'karze' Cię za Twoje zachowanie, to albo dasz sobie z nim spokój, albo wpakujesz się w dużo gorsze bagno. Wiem, co mówię - czytając Twoją opowiesć mam wrażenie, że to o mnie sprzed kilku lat. Tak samo mnie olewał, a ja umierałam z żalu, tęsknoty, niepokoju; i robiłam wszystko, żeby 'zasłuzyć' na jego miłosć. Daj sobie spokój - on Cię nie kocha ( bo facet który kocha tak nie postępuje).Mówiłas, że ukrywasz wszystko przed rodzicami. A ja Ci radzę - powiedz im. Zobaczysz, ulży Ci, a ze wsparciem najbliższych osób łatwiej będzie Ci przetrwać ten czas, bez względu na to, co postanowisz.Trzymaj się i przede wszystkim mysl trzeźwo!

Gość KochanaMalowanaLala
i jak? i jak autorko?