Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana..

Zdrada...

Polecane posty

Gość zdesperowana..

Nie lubię się żalić, zwłaszcza na portalach internetowych, ale jestem zdesperowana i pozwólcie, że jednak to zrobię... Otóż, wczorajszego sylwestra chciałam spędzić z Moim chłopakiem.. Niestety, mieszkamy daleko od siebie i nie było takiej możliwości.. Więc poszłam na tę imprezę z koleżanką.. Oczywiście byłam świadoma tego, że mam chłopaka..ale.. po alkoholu robi się różne rzeczy (nigdy nie pomyślałabym, że zrobię to akurat JA..) Mianowicie.. podczas tańca z jednym kolesiem.. nagle zaczęliśmy się całować.. Wiem, co powiecie.. że jestem dziw** i, że gdybym naprawdę go kochała, to pewnie bym tego nie zrobiła... Ale.. ja go kocham, po prostu wtedy nie byłam świadoma tego, co robię.. Dopiero po chwili uświadomiłam sobie, co tak naprawdę się stało.. I do tej pory mam straszne wyrzuty sumienia.. Nie wiem, jak teraz spojrzeć mu w oczy.. Jestem przygotowana na niemiłe komentarze, aczkolwiek, nie takich tu oczekuję.. Chciałabym po prostu, abyście mnie wsparli...Wiem, że po takim czymś, można mnie tylko zje**bać ale... spróbujcie mnie zrozumieć...:|

Gość on ci powieeee
Kurcze nie przejmuj sie. Ja tez sie kiedyś całowałem z dziewczyną a kochałem inną i tez byłem wypity, ale o tamtej szybko zapomniałem, nie martw sie calowanie to nie taka staraszna zdrada :) byle nie za czesto :)

alkoholem najprosciej sie wytlumaczyc :o gdyby to facet tak zrobil, to zaraz zjechalybyscie go,ze dziwkarz,ze alkoholem sie zaslania i ze nie zasluguje na swoja kobiete, wiec i to samo sie tyczy Ciebie autorko :o

Gość gdgdsgds
pomysl jak bys sie czula jakby twoj fcaet zrobil cos takiego. ja uwazam ze to byla zdrada i juz. zdrada nie oznacza tylko seksu, sa inne mozliwosci zdrady i to byla jedna z nich. poza tym nie usprawiedliwiaj sie alkoholem, widocznie tego chcialas a alkohol tylko puscil zahamowania. chyba nie tak badrzo kochasz swojego fcaeta i tyle. gdybys kochala to bys nie zdradzila. i chocbys nie wiem jak teraz sie zapierala ze to nie prawda ze kochasz go ponad zycie to jednak tak nie jest i udowodnilas to.