Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam pytanie.

Napisac do niego czy poczekac az on sie odezwie?

Polecane posty

Gość Mam pytanie.

Bo rano w sylwestra sie troszke poklocilismy i sie caly dzien nie odezwal to w koncu wieczorem sie spytalam czemu sie nie odzywa..i nic nie odp. Dopiero o polnocy wierszyk z zyczeniami wyslal. A dzisiaj znowu nic nie pisal a zawsze rano to on pierwszy napisal a dzisiaj nic. A mnie wkurza takie milczenie i dla mnie to dziecinne a z drugiej strony nie chce zeby zlapal mnie w garsc i myslal ze dominuje zwiazkiem wiec prosze napiszcze co mam robic :/

Najpierw napisz o co się pokłóciliście, wywnioskuję czyja wina i dam szczerą odpowiedź:)

Najpierw napisz o co się pokłóciliście, wywnioskuję czyja wina i dam szczerą odpowiedź:)

Gość Mam pytanie.
Nikt nie pomoze?

Gość kwik
nie daj sie

Gość Mam pytanie.
To byl blahy powod. Bo przed polodniem napisalam co Ty spisz jeszcze? A on do mnie a co nie wolno? Ja do niego o co Ci chodzi? A on: to ja sie pytam o co Tobie chodzi? Ja odp ze o nic ze tylko sie pytam a on ze to zabrzmialo tak jakbym miala pretensje o to ze tak dlugo spi a ja ze no cos Ty a on cos tam ze jezeli mi robotnicy o 6 rano by weszli na dach i zaczeli odsniezac to tez bym tak dlugo spala a ja odp ze nie wiedzialam o tym a on na to: no to juz wiesz. Wtedy sie wkurzylam i nie odpisalam mu.

Gość Mam pytanie.
Sory za ortografie:)

Gość Mam pytanie..
:(

Moim zdaniem wina leży po ubu stronach:) ale Twój facet też nie był zbyt przyjemny. Ty już napisałaś raz, On udaje wielce obrażonego więc odczekaj, przejdzie mu i sam się odezwie. Nie pisz więcej pierwsza bo jak widzisz i tak Ci nie odpisuje, nie ma co się narzucać. SWOJĄ DROGĄ FAKTYCZNIE BŁAHOSTKA:)

Gość Mam pytanie.
Wiec poczekam. Bo juz mialam ochote mu wygarnac to wszystko ale sie powstrzymam. Dzieki za rade:)

Może wierszyk mu się wysłał, bo przesłał do wszystkich kontaktów w komórce? Być może nadal jest zły, a tamto było niecelowe.

Nie, nie kłuć się z Nim. Na spokojnie mi przetłumacz co Cię denerwuje itd itp. Krzykiem nic nie zdziałasz.

Gość A.j
Napisze

Gość Mam pytanie.
Ja jestem cierpliwa i poczekam az napisze. A co do tego wierszyka to przykro mi sie zrobilo bo wyslal takie proste zyczenia bez zadnego np. szczesliwego nowego roku KOCHANIE. Podpisal sie normalnie imieniem a milej by bylo np.: zyczy Twoj Misiu.

Gość Kurczaki i ziemniaki
Ten gość zachowuje się jak obrażalskie dziecko :o Poza tym uważam, że twojej winy w ogóle nie było! Przecież zadałaś normalne pytanie, ok - źle cię zrozumiał i myślał, że masz pretensje, ale przecież mu wyjaśniłaś! Nie pisz do niego! W ogóle to uważam, że to on powinien ciebie przeprosić za swoje dziecinne zachowanie! A mogę wiedzieć ile on ma lat??? Bo jak więcej niż 15 to jakiś niedojrzały jest jak na swój wiek :o

Gość Mam pytanie.
Za takie blahostki zadko przeprasza. On zawsze mysli ze nic sie nie stalo. Kiedys caly dzien nie pisal i na drugi dzien napisal ze on spal caly dzien bo mial wielkiego kaca. To mu odpisalam zeby wiecej tak dlugo nie odpisywal bo ja sie martwie. On ma 27 lat

o Jezuuuuuu! niedouczone ofiary przymusowego gimnazjum!!! :O z taką gramatyką i ortografią ... lepiej się nie rozmnażajcie :O bo nowe pokolenia idiotek opanują ten nieszczęsny kraj :O

Gość Mam pytanie.
A spierdalajcie suki jebane! Nikt was o zdanie nie prosil!