Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Czy kondycja fizyczna wplywa na aktywnosc w lozku?

Polecane posty

Czy osoba, ktora uprawia spost i jest szczupla kocha sie lepiej niz osoba prowadzaca siedzacy tryb zycia?

Gość oczywiście że tak
.

Gość mniam mniam s
gowno prawda

*sport Zauwazylam, ze kiedy cwiczylam moglam kochac sie dluzej, nie meczylam sie tak. A kiedy zaczelam prowadzic siedzacy tryb zycia i przytylam 9 kilo szybciej sie mecze. Czy myslicie, ze jak schudne i wroce do sportu to nie bedę się tak męczyć?

Max Zander vel Klaun hehe nie raczej nie chodzi mi o basen raz w tygodniu, aerobik raz w tygodniu oraz po pol godizny dziennie cwiczen :)

To słabo:P.Ja podałem przykład konkretnego treningu:classic_cool:.Ja sam chyba podejme wyzwanie spróbuję od kwietnia osiągnać średnio chociaż 50 km rowerkiem dziennie:classic_cool:.Ale może być problem bo pogoda nie zawsze dopisuje:O.

Gość raczek1
jasne że wpływa, wyobrażasz sobie wygiby dziadka?

Max Zander vel Klaun Czemu od kwietnia? :D dopiero ja juz od marca wsiadam na rower i biegam rano po lesie, nie zawsze sie chce ale jaka radosc z blogiego zmeczenia ;) Rower to jeden z moich priorytetow. Wiem, ze slabo ale to jest wersja na zime.Wiosna poszaleje :) 50km hmm sporo, a moze zrob sobie trip z jednego miasta do drugiego rowerem. Niech tylko opadną śniegi :)

Gość ojj tak
mialam takiego flaka 0 kondycji , jaral fajki i po 4 minutach dyszal :o

Gość facetttttttt
oczywiscie ze wplywa kondycja na sex poniewa porawie krazenie i wydolonosc organizmu i osoba cwiczaca sport jest wydolniejsza ale czy lepsza to juz inna kwestia moze byc ktos otylt a w sexi mistrzem a sportowiec moze nie potrafic bzykac:)ale napewno sportowiec moze dluzej i czesciej

Gość nie powiedzialabym...
ze moga dluzej i czesciej, niektorzy brak seksu kompensuja codziennym wysilkiem fizycznym. ta sama adrenalina i poczucie szczescia

Gość loszkka
nie powiedziałabym- no co ty, przecież w seksie chodzi o to że jest druga osoba, hantle tego nie zastąpią..

Chodzilo mi o to, czy jesli ktos ma dobra kondycje to i lepiej wytrzymuje wysilek w lozku?

Gość jrzyboy
lepiej wytrzymuje wysilek w lozku ??? To znacy co? Mosezesz brzykac caly dzien bez przewy !