Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzymiankaaa

34 lata i prawiczek???

Polecane posty

Gość rzymiankaaa

Podoba mi się kolega z pracy(34 lata),własciwie przyjaznimy się i wszystko sobie mówimy.Zdecydowałam się mu powiedzieć że mi się podoba...nie zdziwił się sam też zastanawiał się jak by to było gdybyśmy zostali parą.Jednak po tej rozmowie przyznał że nie miał kontaktów z kobietami,i ze nie ma doswiadczenia itd.Martwie się trochę czy nie jest gejem(potwierdza słownie że nie jest),nie jest homofobem,tolerancyjny,otwarty czlowiek,po trzydziestce. CZY TO MOŻLIWE ?????

Gość rzymiankaaa
Zakochałam się:)

rzymiankaaa,a może to taki bajer z jego strony?Skoro jest przystojny i umie gadać z kobietami to podejrzane.Ja co prawda brzydki nie jestem,ale w życiu do takiego wyznania bym się nie posunął.A mam 26 lat,a gdybym miał 34 to w życiu bym się nie odważył(chyba)

Gość rzymiankaaa
O nim też wszyscy wyrażają się niepochlebnie :dziwak,nawet słyszałam opinię koleżanek,że boją się z nim jechać w windzie bo ma dziwne spojrzenie itd.No nie wiem ja uważam że jest interesujący.Tylko martwi mnie to że jak by kiedyś doszło miedzy nami do czegoś więcej to jakoś oniesmieliło by mnie to ze jest prawiczkiem.

Gość rzymiankaaa
Jest nawet przystojny(mnie się podoba)ale kompletny brak podejscia do kobiet.

Jest parę wytłumaczeń: 1) brak popędu seksualnego, 2) dziwak, wariat, psychol lub zboczeniec, 3) gość nienadający się do związków, 4) ostatnia sierota, 5) oderwany od życia romantyk szukający księżniczki, 6) mamisynek, 7) nie miał w życiu szczęścia

Co do maminsynków to patrząc na tematy na forum - tacy mają powodzenie.

Gość DAJ MU SZANSEEEEEEE
kobieto, kto jesli nie taki czlowiek bedzie tobie oddany?? bierz go i nie pytaj sie. Troche mu pomoz, bo pewnie jest troche niesmialy, ale to przejdzie a ty zyskasz oddanego i kochajacego czlowieka. Masz skarb i go nie zmarnuj.

jest jeszcze ewentualność, że kiedyś, może nawet 15 lat temu zakochał się bez pamięci i do dziś o innych kobietach nie pamięta, mimo że ta, w której się zakochał jego nie pamięta

Gość the best
Prawda jest taka ze wybra inna droge czyli chce byc sam. tacy ludzie mi imponuja