Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdhfshgiurewop

poronienie?? O.o

Polecane posty

Gość jdhfshgiurewop

hmmm... nie wiem jak to opisac... podczas okresu z mojego organizmu wydobylo sie 'cos'... bylo to cos takiego jakby kawalek cienkiej blony... koloru lekko rozowego... odrazu dodam ze nie byl to skrzep krwi bo bylo dosc spore( mniej wiecej 2 cm na 2.5 - trudno mi okreslic bo mialo nie regolarny ksztalt) Skrzepy krwi mam ciemno czerwone wrecz czarne... czy ma ktos jakis pomysl co to moglo byc?? Dodam, ze nie towazyszyly temu wszystkiemu zadne bule i okres mialam normalny czyli niezbyt obfity, skonczyl sie tak jak zawsze po 5 dniach...

w sensie że zaszłaś w ciąże nie wiedząc o tym i poroniłaś tak przy okazji jak ciote miałaś? super

Gość bo sie spierdze w gajtki
gazowana sa takie przypadki ,ze kobieta maja okres nawet w 6 miesiącu ciąży. ale co do twojego pytania autorko to nie mam bladego pojęcia co to mogłoby być.Było twarde ?

okres? ty się dowiedz co to okres najpierw. ew. krwawienie w czasie ciąży a to co innego autorko nie masz pojęcia jak wygląda poronienie.

moja kumpela miala tzw nieswiadome poronienie, nie wiedzac ze byla w ciazy poronila :o ale u niej objawilo sie to krwotokiem dosc silnym...

wiem o czym mówię poważnie okresy ! jest taki program "ciąża z zaskoczenia" i tam kobiety nawet nie podejrzewały ,ze są w ciąży bo miały normalnie regularnie OKRES.

Gość kokokoko
gazowana a to Ty nie wiesz ze podczas ciazy moze wystapic NORMALNY okres? zdarza sie :) ucze sie na pielegniarke i nam to tlumaczyli :D wiec nie najezdzaj na innych :p i znam przypadki gdzie byl normalny okres

o kurwa oglądacie Hannibala ? koleś zeżarł swój mózg.

okres jest jak się łuszczy nabłonek macicy jak nie doszło do zapłodnienia, a przeważnie kobiety w ciąży są już zapłodnione O.o

Gość kokokoko
hehe :D bo wszystkie przeczytaly na kafe ze jest tylko plamienie :D:D dobranoc

ja akurat mniej ambitnie oglądam ekranizacje :)

fimly nie umywaja sie do ksiazek, brakuje wielu istotnych szczegółów :O radzę przeczytać całą trylogię, rewelacja :)

na pewno przeczytam bo lubię taki klimat :) a teraz idę spać. dziękuje dobranoc do widzenia.

W ciąży mogą pojawiać się plamienia, krwawienia, ale nie MENSTRUACJA potocznie zwana okresem. Nie będę się kłócić, bo nie ma z kim. Dobranoc.

Gość bekartydogazikuludzkiezera
to ciesz,ze wywalilo pomiota bo masz klopot z glowy hahahaaa