Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan-man-jan

Siostra sprawia kłopoty! Znalazła sobie sponsora!!!

Polecane posty

Gość pan-man-jan

Siostra ma 25 lat, jest samotną matką. Wstydzę się za nią, już nie mówiąc że mój ojciec najbardziej na tym cierpi, ona zawsze była córeczką tatusia a teraz spotyka się z facetem który jej płaci za seks i jest w wieku naszego ojca. Właśnie, nasz ojciec najchętniej wyrzuciłby ją z domu ale z drugiej strony żal mu jest wnuka. Jak powinniśmy się zachowac w takiej sytuacji?

Gość pan-man-jan
Ale jak można tak małe dziecko za drzwi wyrzucac? Przecież ona nic nie zawiniło, nie jest winne tej całej sytuacji. A ojciec jest wkurzony na siostrę, urządził jej już kilka awantur z tego powodu a ona go wyśmiała twierdząc że ma prawo robic ze swoim ciałem co jej się żywnie podoba.

Gość dzieciak jest jej
ja bym się ani chwili nie zastanawiała tylko pokazałabym drzwi! Niech się wynosi i zabiera swojego bachora.

Gość adedeed
Ja Ci powiem tak! Madrej rady napewno tutaj nie dostaniesz, a nawet jakby Twoj ojciec chcial ja wyrzucic to skoro ona jest tam zameldowana to nie mialby prawa.

Gość pan-man-jan
Tylko że problem należy jakoś rozwiązac. Wstydzę się za własną siostrę przed ludźmi, to przykre patrzec jak własna siostra puszcza się za pieniądze. A nie pomagają jej żadne tłumaczenia że robi źle, ona po prostu olewa to co się do niej mówi.

Gość współczuje ci patologiii
:(:(

Gość odpowiadamy
Może poszukajcie jakiś ciekawych artykułów,książek, gdzie dziwki opisują swoje historie, ale te smutne szczegóły,dajcie to siostrze,pogadajcie,zapewnijcie, żema u Was wsparcie, że może liczyć na pomoc. Niech pomyśli o swoim dziecku,nie wiem sama. Trudna sytuacja, życzę pomyślnego "rozwiązania" :)

Gość pan-man-jan
Już z nią rozmawialiśmy, ja, ojciec ale to nic nie daje. Ona odpowiada to co zwyklę że to jej sprawa a nam nic do tego i zaczyna się bez powodu awantura. Tutaj spokojne tłumaczenia już nic nie pomagają bo ona ciągle się upiera przy swoim.

Gość olejcie ją i zaproponujcie jej
wyprowadzkę.

Gość pan-man-jan
Spróbuje jeszcze porozmawiac siostrą by wróciła po rozum do głowy, może się uda i nie będzie już się spotykała z tym człowiekiem który jej płaci za spotkania.

Gość cccd
Porozmawiaj z siostrą!

Gość trokokorokoko
znam taka patologię - brat tak siostrze tłumaczy już chyba 3 rok, efektów żadnych i ona dalej sie ....... Czasem tak już jest i nie da się nic zrobić Współczuję rodzinie, ale nadejdzie dzień, że będziecie się musieli odciąć od niej dla swojego dobra

Gość same rozmowy nic nie dają
Ona potrzebuje utrzymania. Może jakąś pracę jej załatw. Albo wasz ojciec niech jej daje. Po co mu kasa? A siostrze się przyda. Jeśli to jeden facet... To może go lubi. Gorzej jakby robiła to z każdym napotkanym.

Gość bdbb
skoro ma sponsora to ja stac na mieszkanie

Gość pan-man-jan
Ona ma pracę! Jeszcze ojciec pomaga jej finansowo, no i ojciec już kilka razy myślał o tym żeby wystawic ją za drzwi! Ale z drugiej strony jemu jest naprawdę żal dziecka, przecież nie wyrzucimy jej z dzieckiem na ulicę. Chociaż chłopiec i tak właściwie wychowuje się bez matki bo siostra w domu to ostatnio bywa tylko gościem a wnuk jest pod opieką dziadka.

może to biedny sponsnor I nie stać ją na własne lokum.. Ale jeśli ma pracę. Ma pomoc ojca... To może faktycznie ona go lubi? A głupio jej bo jest w wieku waszego ojca. To mówi, że sponsor. A może to ten facet chce tylko sexu. A ona związku? I jest emocjonalnie uzależniona. Może i sexualnie. Jak to jeden facet najlepiej porozmawiać z nim. To by wiele wyjaśniło. Chyba, że czas z nim to taka odskocznia siostry od życia jakie ją spotkało- samotna matka. skoro w domu jest mało. To znak, że lepiej się czuje z innym

Ma 25 lat Może chce się bawić, a nie niańczyć dzieci.

Gość pan-man-jan
Tylko że ojciec powiedział że nie ma ochoty na żadne rozmowy z tym panem! Ja zresztą też nie, wiadomo że to jest człowiek któremu zależy wyłącznie na jednym a siostra spotyka się z nim głównie dla pieniędzy! Zapomniała tylko że sama pracuje i ma pomoc w rodzinie.

Gość pan-man-jan
Tylko że jej dziecko też potrzebuję matki!

prostytutka prostytutce nierówna.. Może lubią się. A temu panu szkoda twojej siostry. I płaci jej. Ale może nie za sex. Tylko, że ona spędza czas z nim. On wie, że nie może być z nią ( związek). Więc tak jej pomaga. Różne są postawy życiowe.

Gość ten typ tak ma
cierpliwości moja ma już dwójkę a ze swoim sponsorem zaciążyła i jak do tej pory to jeszcze nikt jej złego słowa nie powiedział a z domu wyprowadziłam się ja bo w końcu mądrzejszy musi ustąpić

Może on wie, że jest dla niej za stary. Ale jest z nią to jej płaci. Pomaga. Tak też bywa. A za siostrę bym się nie wstydziła. Ma dziecko w tak młodym wieku.

Gość pan-man-jan
Tylko to jest chore by ona spotykała się z facetem który jest w wieku naszego ojca, mnie się to nie podoba ale mojemu ojcu jeszcze bardziej.

Gość to co twoja siostra robi
to nie twoja sprawa.

Gość twojej siostrze też się coś od
życia należy.

Gość 222222222222222222
Kobieta widocznie potrzebuję pieniędzy.

Gość sdfsfsdfsdf
sprawa jest prosta miscie ja spakowac i wyawalic za dzwi. dzieciak moze zostac albo postraszcie ja sadem rodzinnym

Gość ja bym wyrzucił taką córkę
za drzwi bez dziecka, przecież to nawet będzie lepiej dla rozwoju tego malca.