Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nefretari16

mam boczki i brzuszek jak sie go pozbyć?? ;(

Polecane posty

Gość nefretari16

jestem nei gruba mam 160 cm wzrostu w pasie mam ok 77 cm w biodrach 84 cm waze mniej wiecej 46 kg z pozoru niby jest ok ale wylewaja mi sie ogromne boczki ;(( chciala bym miec plaski brzuch doradzcie jak pozbyc sie duzego brzucha i wylewajacych sie boczkow :D

Gość hilaryus
obetnij

Gość nefretari16
taki bym chciala miec :((

Gość fdfsdfsdfsdfsdfsdfsd
toż to trup !

Gość nefretari16
nie da siee xDD

Gość nefretari16
bez przesady nie chce zeby wystaaly mi zebra ale mi naprawde sie wylewa nose dosc obcile bluzki i to nie wyglada ladnie uprzedzam wasze wypowiedzi ..[nie zaczne nosic luznych koszulek] 18 lutego mam bal gimnazjalny i nie chce w sukience wygladac jak zwiazany baleron

Gość fitness_trener
1. W pozycji stojącej skłony na boki. 2. W leżeniu na boku unosimy obie nogi nad podłogę 3. z klęku podpartego siad z lewej strony obok pięt, ręce w prawo i na odwrót (najlepiej w trybie aerobowym ) 4. w klęku dotykamy dłonią pięty z tyłu 5. W leżeniu na plecach, nogi ugięte, oparte na podłodze dotykamy rękami pięty (wykonując skłony na boki itd...

Gość nefretari16
no tak zapomnialam dodac od 7 roku zycia tancze wszystko po kolei chodze do szkoly sportowej i od 6 lat trenuje akrobatyke raz w tygodniu w szkole mam fitness