Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety naiwna 25

Dlaczego faceci 30-35 lat lubią "małolaty"? takie 22-25 lat?

Polecane posty

Gość trybun na kafe
facet powinien miec młodszą a kobieta starszego są wyjatki ale nie mówimy o tym. Jesli facet (kobieta podobnie) poczuje sie w związku zbyt pewnie i dominująco a rutyna dnia sie wkradnie, to zaczyna sie jazda...O związek trzeba dbać , pielęgnowac i pracowac cały czas ale zdrowo i z luzem w miarę. Nie moze byc za duzej róznicy w spędzaniu dni albo kasie czy pasjach, bo to rodzi konflikty. Uwalona dziećmi czy brakiem pracy zona, to 1 stopień dla faceta do obicia palmy

Gość po jakim czasie
zwiazku poszlas z nim do lozka?

Gość NO TO MÓJ PRZYKŁAD TROCHE INNY
aha zapomniałam dodać,że ten wierny 36latek tez oglada sie za 10 i więcej lat młodszymi

ale jego żona nie jest "uwalona dziecmi" :))

więc nie tylko ci wolni szukają młodch dup ae i ci w długoletnich związkach

Gość niestety naiwna 25
zaczelo sie od kumpelstwa i obydwoje bylismy po zwiazkach po prostu nie zaczeło się typowo, nie bylo zadnych randek, wyjsc do kina i czekoladek i przede wszystkim czekania na pierwszą wspolną noc, po prostu odwiedzal mnie, traktowalam go jak kumpla, wspolne imprezy nie nalegał na nic wiecej, ale w końcu ja nie mogłam już dłuzej czekać i tak się zaczeło

Małolaty z zasady za naiwniejsze, więc łatwiej im zaimponować dobrym tekstem i obyciem w towarzystwie. Starsze kobiety posiadają już duża wiedzę na temat mężczyzn, więc nie jest tak łatwo zaciągnąć je do łózka byle obietnicą czy szpanerstwem.

Gość jak poszlas z nim do
lozka bez zwiazku to sie nie dziw

Gość niestety naiwna 25
nie wierze że trzeba chodzić kilka miesięcy czy pol roku za rączke zeby isc do lozka, nie ma przepisu na to że facet zostanie ze mną na zawsze bo przytrzymam go z seksem, poza tym nie mogl mi zarzucic w tym wypadku puszczalstwa, bo był moim pierwszym i wlasnie dopiero przy nim poczułam sie gotowa na seks, przed nim mialam wiele szans na stracenie wianka, ale po co był mi seks z kims przypadkowym, a rownolatkowi, z ktorym sie wczesniej spotykalam, po prostu nie ufalam... kredyt zaufania dostał starszy facet, ktory tak jak sie spodziewałam z mojego niedoswiadczenia nie robił sensacji i bylo super :-)

Gość MniuMa
Nie wszyscy lubią młodsze. Ja mam 34 lata i nie mogę się opędzić od facetów 30-40 lat, którzy mnie nie interesują bo mam swojego i jest super. Ale prawda jest taka, że chyba kręci ich to że szanse mają zerowe.

Gość rkjfbrkjf
bo dziewczyny same chcą starszych co najmniej o 5lat, bo rówieśnicy to "gówniarze", a to niestety ma też minusy kochana

Ja od.bardzo dawna chce. przezyc rozkosz. z dojrzala. kobieta .. najlepiej taka o. minimum 10 l starsza... ja mam 23

jo 35letni staruch zaprzeczam stereotypom, że niby lubimy laski w wieku 22-25 lat

Gość cnhvrhhu4h
no wybacz ale ja mam 28 lat i nie będę się spotykała na seks, którego i tak w życiu dużo nie miałam. więc nie wiem skąd uważasz, że starsze mają być tak super doświadczone i nadają siętylko do seksu :/

Gość nieznana23śląsk
ja mam 23 moj ma 37

Gość karina :)
Możecie pomyślec że jestem jakaś dziwna,ale ja pomimo tego, że mam 16 lat wolę mężczyzn w wieku ok.30-50 lat.

Gość facet cwany stary co tu
roztrzasac sprawe chce zaliczac mlode dupy, wykorzystywac a ty naiwnie mu sie dawalas:o tacy szukaja darmoiwych dziwek i jak sie nawinie to korzystaja

Gość facet cwany stary co tu
"przed nim mialam wiele szans na stracenie wianka, ale po co był mi seks z kims przypadkowym, a rownolatkowi, z ktorym sie wczesniej spotykalam, po prostu nie ufalam... kredyt zaufania dostał starszy facet, ktory tak jak sie spodziewałam z mojego niedoswiadczenia nie robił sensacji i bylo super " buhahaha, i Ty dziewczyno masz az 25 lat:D:D:D

Gość tyle w temacie.. .. ...
kobiety w wieku powyżej 26-27 są już w większości przypadków stare i aseksualne... - taka prawda, wielu facetów 30 letnich sądze, że myśli podobnie - tyle, że nie przyznają się do tego. Młode dziewczyny są piękne, zadbane i seksowne a potem to już masakra - kobieta młodsza o ok 10 lat od faceta, nawet po latach np gdy Ona będzie ja miała 30 , on 40 będzie zawsze tak odbierana, jako ta młodsza, i zawsze się będzie czuł z Nią dobrze (i zazwyczaj w drugą strone też)

Gość dokładnie tak
:)

Gość kazdy sie starzeje, tylko jede
n wolniej drugi szybciej roznica miedzy laska 25 lat a 30 lat jest czesto zadna, to zaledwie 5 lat i ta 25 latka tez niedlugo bedzie miec 30 stke:D

22:20 [zgłoś do usunięcia] niestety naiwna 25 nie wierze że trzeba chodzić kilka miesięcy czy pol roku za rączke zeby isc do lozka, nie ma przepisu na to że facet zostanie ze mną na zawsze bo przytrzymam go z seksem, RACJA. Ja tu popre kogos wypowiedz powyzej- ze malokaty to sa 17- 20. Kobieta w wieku 25 lat to mloda kobieta :-P (choc jest od tego wiele wyjatkow). Dla kobietki 25 letniej facet 30 letni nie jest jaims staruchem- co to jest za roznica wielku...prawie nic. Jesli sie sparzylas raz- musisz bys ostrozna. Pozdrawiam serdecznie.

19:45 [zgłoś do usunięcia] tyle w temacie.. .. ... kobiety w wieku powyżej 26-27 są już w większości przypadków stare i aseksualne... Nie no bez przesady. Nie chce wiedziec z jakimi ty sie 27 latkami zajmujez heheh.

witam..ja tez sie wypowiem na ten temat..ja mieszkam na wsi i mam troche znajomych kolo 30-stki i taki jeden prawie sasiad tako widzimy sie czesc czesc z czasem usmiech i cos tam zagada..a tak piszemy sobie do siebie esy i tako fajnie i podejrzewam ze on potrzebuje towarzystwa..bo tak pisze do mnie zebym wyszla na dwor tako pogadac z nim..ja mam 19 lat a ten 30..jak on znajduje dziewczyne w swoim wieku czy troche starsza ode mnie to one z nim zrywaja..i tak do mnie leci ten znajomy..ja tez sie dziwie tacy kolo 30-stki leca na malolaty..i wciaz nie moge tego zrozumiec..

Gość Izual
według mnie niema znaczenia wiek liczy się to co ma w głowie płeć przeciwna

Gość bo kobiety poza własnym ciałem
nie mają nic do zaoferowania mężczyźnie. Wszystko wymagacie od mężczyzny.

Gość marcin1
gdy miałem 30 lat to lubiłem nawet 17-stki a nie tylko 19-nastki i powiedziałbym że byłem całkiem niezły w ich wyrywaniu mimo że nie jestem ani bogaty ani specjalnie przystojny. całe szczęście jakoś się ustatkowałem i teraz to moja żona ma 30 a ja 41 i uważam tę różnicę za optymalną w naszym przypadku. dla ciekawostki powiem że moja babcia była od dziadka starsza o 11 lat i ponad pół wieku razem w szczęściu przeżyli więc chyba nie tylko o różnicę w metryce chodzi.

Gość Gosc
Dnia 2.01.2011 o 16:43, Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa napisał:

od kiedy to 22- 25 lat to małolata? Ja rozumiem 18,19... Ale to juz sa dojrzałe kobiety!!

W Polsce dojrzałe ale normalnie 22-25 to taka młoda dziewczyna, kobieta.