Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubiona...zdrada ?

jaka decyzje podjac..

Polecane posty

Witam was w sylwestra byla domowka u nas u mnie i mojego narzeczonego poniewaz siE rozcHorowalam na samego sylwestra..( JESTESMY RAZEM PONAD 5 LAT w wakacje slub [para ideal dla wszystkich wzor) Pod koniec imprezy mialam prawie 39 goraczki wiec sie pozozylam.. On z kumpela poszli do kuchni palic cos mi podpowiadalo zeby tam isc pod wymoowka zrobienia herbaty szlam po cichu na palcach zobaczylam ich objetych i calujacych sie ..;( ona miala byc swiadkiem, A mu przeciez bezwzgldnie ufalam.. udalam ze nic niewidzialam wyszli po czym ona przyszla i glupio zagadywala jak sie czuje.. Wojna byla dopero jak wszyscy poszli rzucilam pierscionkiem , napoczatku sie wypieral potem ze sie tylko przytulali bo sie mu zalila na meza.. \\Wykrzyczzalam ze widzialam na wlasne oczy powiedzial ze nie wie jak to sie sgalo ze tego niechcial ze ma kaca moralnego i ze to ona zAinicjowala.. Ból [przeogromy. Nie wiem co robic odejsc? Odwolac sluub? Powiedziec o tym jej mezowi?? Doradzcie cos bo mi w nerwACH I W CHOROBIE -NAdal leze z 39 goraczki dlatego przepraszam za bledy.. CIezko jest myslec ..

ruszyl , ale chcialm sobie na spokojnie wszytko przemyslec i ustalic jak to wszytko mu wygarnac , co pokazalo mi jak sie zachowywali ona przyszla glupio wyczuc czy cos widzialam on wogole unikal do konca imprezy ze mna kontaktu strasznie cierpialam ale postanowilam wytrzymac i wtedy kiedy wszyscy pojda i sie bedzie najmniej spodziewal zrobic mu pieklo..,

Gość blaetgggr
faceci to h*uje.

Pomyslalam ze to dlatego ze jestem chora i malo atrakcyjna.. Pozatym wszysycy byli pijani a ja na antybiotykach trzexwa, on myslu ze wszytko bedzie normalnie ale ja czuje jakoms pustke i bol

a jak się teraz zachowuje? co ja bym zrobiła? powiedziałabym jej mężowi, to na 100%, bez skrupułów, że coś jej rozwalę, ze się będą kłócić czy coś. Nie mój problem. Mało tego poinformowałabym jej faceta przy pseudo-przyjaciółce i moim facecie. ona nie byłaby już moją przyjaciółką, nawet koleżanką. a facet? to już zależy od jego zaangażowania w to, byś zapomniała i przebaczyła.

Mysle czy tez nienapisac do niej jak sie czuje po zniszczeniu 5 letniego zwiazku..Ale nie wiem czy to niebedzie onzaka slabosci..

a i na marginesie, rozwala mnie zganianie wszystkiego na alkohol. Zdradziłem, bo byłem pijany itp.

On wczoraj caly dzien siedzial przy lozku robil herbatki i podawal leki bo z lozka sie nawet nie ruszam. Mowil , ze zaluje i ze bedzie czekal jak zaloze pierscionek bo go znalazl ,ale wiem ze tak latwo nie moge mu wybaczyc...

nie absolutnie alkohol niczego nie tlumaczy..

absolutnie alkohol niczego nie tlumaczy, Aha mow jeszcze ze pocalunek to nie zdrada a dla mnie tak a dla was__

Gość Alisee
dla mnie pocałunek odwzajemniony to też zdrada, nie wiem jak bym postąpiła, musisz być silna i sama podjąć decyzje, podejrzewam że każdy postepuje według swojego sumienia, pytanie nasuwa sie czy bedziesz w stanie mu jeszcze zaufać? bo związek bez zaufania... sama wiesz

Gość bardzo znajomo mi to brzmi
Faceci czesto zdradzają bo czują się zaniedbani chcą być traktowani jak kobiety z podobnym szacunkiem jeżeli tego nie dostają to im odbija.Hipokryzja w dlugich zwiazkach to zło niestety to wlasnie wiele kobiet jest hipokrytkami a faceci wtedy robią się chamscy;/.z tego co napisałas wynika ze to nie jest facet dla Ciebie,zostaw go. Jak wam się układalo przed sylwestrem? Ona i On dobrze sie dogadywali?

Kopnij gnoja w dupie i niech spierdala - tyle w temacie.

proponuję bliżej się przyjrzeć znajomości Twojego faceta i przyjaciółki. Sprawdź jego telefon, może sie ciekawych rzeczy dowiesz...

No telefon to jedno jeżeli ze sobą piasali i się spotykali to stracilas wlasnie 2 osoby z swojego życia... NIe widzialas nic wczesniej?

Gość hdfjhgdfj
ja bym się w ogóle niczemu już nie przyglądał bo szkoda twojego cennego czasu autorko. Zakochany facet nie całuje innych kobiet. Ten widocznie ciebie nie kochał wystarczająco mocno. Pytanie czy chcesz go do siebie na powrót przyciągnąć i być z nim pomimo to czy selavi bonzo.... Odpowiedz sobie sama i działaj. Pzdr

Gość trybun na kafe
rozpad związku to zawsze wina obydwu stron. Mniejsza albo wieksza. Nie wiemy jak było przez te 5 lat, ale taki numer u mnie by nie przeszedł. jak sa słabości, to nie planuje ślubu itp. no bez jaj. dlatego czesto są teraz lepsze pary bez slubu bo o siebie bardziej dbają niż po dostaniu papierka:P

Gość hdfjhgdfj
nie zgadzam się, że rozpad związku to zawsze wina dwóch stron.

zawsze spotyk. sie w 4 oni nigdy w 2 , Jak pomysle ile ja mialam okazji dojezdzam z jej mezem we 2 autem do pracy a nigdy mi to nawet przez mysl nie przeszlo nawet nie flirtowalam. Wspominal mi ze ona do niego pisze czy jest ladna i czy mu sie podoba sam mi to powiedzial ale ze napisal ze nie , smsy wszystkie kasuje na bierzaco, dlatego ,ze mamy kolege co ma problem z prawem i tak na wszelki wzpadek kazal nam kasowac on ciagle podtrzymuje ze to nie zdrada.. Przed tym bywalo roznie ale wiecej dobrego ja napewno niemam nic sobie do rarzucenia , robilam mu kanapki do pracz jak zapil to go na rano do pracy zawozilam wszyscy mu mowili ze ma sie za dobrze prace ciagne na 2 etatach zarabiam wiecej niz on dziele sie wszystkim , wymyslalam wspolne wypady we 2 zakopane za granice, zycie erotyzcyne tez super ja nie wiem czego mu brakowalo brzydka tez nie jestem przynajmniej zawsze tak mi wszyscy mowili.. GDy sie wczorAJ Obudzilam z 40,5 goraczki to mialam ochote nie jesc zadnYZCH lekow i skonczyc z tym wszystkim ale chyba nie warto..

kobieto ,zadzwoń teraz do niego nie zależnie na jakim etapie kłotni jestescie.Powiedz mu że jest Ci żle wygarnij mu jeszcze raz wsztsko jezeli bedzie sie o Ciebie staral po tym to sama zdecydujesz czy warto.jezeli dalej bedzie uwazal ze to nie zdrada to zakoncz to pocierpisz ale nie bedziesz sie oszukiwac

twierdzi ze juz powiedzial co mial do powiedzenia ze 2 raz nie bedzie sie powtarzal i ze moze tylko czekac na moja decyzje..

Gość trybun na kafe
hdfj...Mało wiesz...Wina jest zawsze po obydwu stronach...Chociazby w samym doborze partnera na początku i kierowaniu sie nieprawidłowymi przesłankami. Psychologia sie kłania, płeć mózgu i inne takie:P

Gość hdfjhgdfj
absolutnie nie zgodzę się z tobą trybunie aczkolwiek czuję już do czego zmierzasz. Jednakowoż świadomie podtrzymuje swoje zdanie na ten temat. Podobnie jest z dywagacją co było pierwsze jajko czy kura...

twierdzi ze juz powiedzial co mial do powiedzenia ze 2 raz nie bedzie sie powtarzal a co takiego powiedział? najpierw zaprzeczył a potem zgonił na nią? mieszkacie razem?

PRZEPRASZAM znow mi goraczka skoczyla na 39 i zasnelam. Tak mieszkamy razem dzis jest w pracy.A ona z mezem mieszka 5 minut od nas.. Ciekawe czy juz wymyslila bajeczke dla meza, nie wiem kiedy mu o tym powiem bo watpie ze do jutra wyzdrowieje wiec mie chyba mibedzie jutro w pracy. Powiedzial ze niewie jak do tego doszlo ze zaluje i ze mial zamiar mi o tym powiedziec i ze ona tez zaluje. I ze to nie jest zdrada. I ,że zrobi dla mnie wszystko bym mu wybaczyla.

Gość kot13
przede wszystkim autorko wydobrzej. Nie masz teraz siły do walki. Wyzdrowiej, nie myśl o niczym.Jak się lepiej poczujesz , wtedy pomyślimy:-)

zaraz jak mu rzucilam pierscionkiem wyslal do niej smsa ze o wszystkim iem nie wiem co dokladnie napsal powiedzial ze usunal i niepamieta co mnie tez bardzo wkurzylo..

skoro facet w czasie kłótni z Tobą myśli tylko o tym, żeby tamtej napisać, że wiesz, to dla mnie jest to większy problem. przyjrzyj się temu bliżej. radzę też, by mąż tamtej sprawdził jej telefon.