Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kissssss023

doradzcie

Polecane posty

hej kobietki:) potrzebuje info na temat yaz i yasminelle. wysłałam faceta po yaz i przyniósł yasminelle bo nie mieli i ze to niby zamiennik. ale mam pytanie czy tamk mozna?

po yasminelle robi sie przerwe na okres? bo widze ze tu jest 21 tabl .i jak nastepne op brac.chodzimi o yaz

mozesz sobie w kolejnym miesiacu wziąc inne taletki, to tak jakbys zwyczajnie zmieniala, bo któreś Ci nie odpowiadają, chyba,ze zrobilas tak,ze w trakcie ktoregos opakowania pomieszalas, to wtedy moze to nie byc bez roznicy dla organizmu,ale jesli wzielas inne od kolejnego cyklu - od jego poczatku, to nie ma roznicy

no tak ale ja juz koncze yaz i kiedy mam zaczac nowe yasminelle. nie robic przerwy? a po yasminelle chce znowu yaz.a tam trzeba przerwe na okres robic .i nie wiem kiedy tabletke wziasc

bierzesz tabletki i nie wiesz kiedy robić przerwe? :o zacznij brać je tak, jakbys brała kolejne opakowanie yaz, czyli zrób przerwe 7 dni na krwawienie, nastepnie zacznij yasminelle, skoncz cale opakowanie, zrob przerwe 7 dni i wroc do yaz