Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaewaewa37

Moja 18letnia córka miesiąc temu urodziła dziecko!

Polecane posty

Gość ewaewaewa37

Jestem załamana. Mój mąż tym bardziej się wścieka, tym bardziej że nie wie kto jest ojcem tego dziecka. Córka wyznała mi prawdę że ojcem jej dziecka jest bliski kolega mojego męża, jestem zszokowana. Nie moge nic o tym powiedziec mężowi, on powiedział że jak dorwie człowieka który zrobil dziecko jego córce to go po prostu zabije. Proszę o jak najwięcej rad! Czy któraś z Was była w takiej sytuacji?

Gość xxxxxxxxxyyyyyyyyyzzzzzzzzzz
moim zdaniem powinnas powiedziec mężowi ponieważ powinien to wiedzieć a poza tym trzeba człowieka podać o alimenty . i są dwie opcje jeżeli twoja córka tego nie chciała to sprawe do sądu o gwałt i niedosć że dostanie wyrok to jeszcze domagajcie się żeby płacił jej za szkoło np zaoczna przecież dziewczyna musi się uczyć. 2. jeżeli chciała to pisać o dużą kwotę alimentów. ja mam 500zł alimentów na dziecko więc jak coś to mogę pomoc (dodam że ojciec dziecka zarabia 1300zł )

tój mąż się wścieka ale mu przejdzie a najgorsze jest dla niego to że poprostu nie wie to najtrudniejsze jak ukochana córeczka rodzi dziecko(zreszta sama jest jeszcze dzieckiem) a on jeszcze nie wie kogo to dziecko

zasponsoruj córce spirale to nie będzie miała wpadek warto wydac 350 zł na 5 lat a wnuka pokochac przeciez to członek rodziny

Gość ona9999
"człowieka który zrobil dziecko jego córce to go po prostu zabije." - rozumiem ze to byl gwalt?

Gość ewaewaewa37
To nie był gwałt, ten człowiek wmawiał mojej córce że ją kocha a ona mu po prostu uwierzyła. Mój mąż niestety ale on nie widzi w tym winy naszej córki, uważa że winny jest tylko człowiek który zrobił jej dziecko. Ja sama też się boje powiedziec o tym mężowi bo nigdy nie widziałam w nim takiej agresji. Najgorsze jest to że on się domyśla że ja wiem.

Gość sądząc po wieku mamusi to
niedaleko spada jabłko od jabłoni :):):)

Gość a ten Twój mąż to co jest
jakiś pan i król Waszej rodziny? Co to w ogóle za pytanie, czy jemu powiedzieć? Powiedzcie ojcu dziecka i wystąpcie o alimenty. To jest ważne. I zadzwońcie na niebieską linię.

Gość yth yth yth
e tam, ostatnio 9 latka w chinach urodzila dziecko :)

powiedz kobieto mężowi albo najlepiej niech córcia powie. nie widzi winy w córce bo córka młodziutka i naiwna jest-jak ona mu powie a ona ja strasznie kocha z tego co piszesz to da rade go uspokoic i pogadac na spokojnie co i jak dalej

Gość ewaewaewa37
Mój mąż jest 10 lat starszy ode mnie, ja również urodziłam wcześnie dziecko by byłam prawie w jej wieku. Ale to była całkiem inna sytuacja. Mój mąż rzeczywiście nie widzi winy w córce, zaakceptował już to że córka jest matką ale wścieka się na człowieka który jest ojcem jego wnuka. Dobrze powiem mu dzisiaj ale boje się tego jak się zachowa.

Gość i co powiedziałaś już
mężowi. Ja chyba bym zabiła starego faceta który bzykał moją córke!

Gość już wiem czego chcę
aleś temat wymysliła! długo myślałaś? :D

po pierwsze córka jest źle wychowana przez ciebie skoro pozwala sobie aby stary dziad ją piłował :O widocznie czegoś jej brakuje w domu z drugiej strony facet normalnie przestępca ,jak juz chciał ZAKISCIĆ OGÓRA to chociaż założyłby prezerwatywę normalnie średniowiecze :O

Gość mjjkkkk
PATOLOGIA!

Gość ewaewaewa37
Rozmawiałam już z mężem, wściekł się. Nigdy go takiego wściekłego nie widziałam, pojechał do mieszkania człowieka który zrobił dziecko naszej córce ale na szczęścia tego pana nie było w domu.

Gość masz męża idiote
Tutaj winnna jest tylko i wyłącznie wasz córka. Facetami rządzi biologia.

Gość 222222222222222222
Że też wstydu nie masz byś na trzech forach o tym pisała.