Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara ale szalona

Pikantny występek sylwestrowy

Polecane posty

Gość stara ale szalona

Podczas balu sylwestrowego zdradziłam mojego męża z kelnerem. Mój kochany małżonek siedział calutką noc przy stole chlejąc wódę. Zainteresował się mną młodszy ode mnie przystojny kelner. Tańczyliśmy kilka razy ze sobą aż zabrał mnie do toalety dla personelu. I o 23:50. Doszłam zaraz po wybuchu sztucznych ogni!!! To był prawdziwie wystrzałowy nowy rok:)

Gość Maaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pozazdrościć:}}}}

Gość stara ale szalona
Wiem są powody do zazdrości;) Dodam jeszcze, że kelner z którym to robiłam był na oko jakieś 10 lat ode mnie młodszy. Mąż był tak najebany, że nawet nie pamięta, że nie złożyliśmy sobie, życzeń o 12:00. Kiedyś chodziłam z nim tylko na domówki ni nie było tam okazji do bez przypałowej zdrady. Teraz będę chodzić tylko na imprezy masowe!!! Niech każdy nowy rok będzie lepszy od poprzedniego:) Życie zaczyna się po trzydziestce!

Gość AMEN wyjatkowo idiotyczne
prowo

Gość supeeeeeeeerrrr
gratulujemy :))))

Gość stara ale szalona
AMEN sam jesteś jak jedna durna prowokacja. Dal kobiety taki numer to nic trudnego. Wystarczy tylko odrobina odwagi by wykorzystać nadarzającą się sytuacje. Jeżeli jesteś facetem i masz kobietę AMEN to masz pewnie rogi jak król jeleni. A jak kobietą to współczuje braku urody i wyobraźni.