Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiniMaxiMidi

Czy Wasi byli żałuja

Polecane posty

Gość MiniMaxiMidi

Często Wam się zdarzyło, że zostawił Was facet a potem żałował? A faceci? Wy żałujecie?

Gość Zwłaszcza tacy
którzy zranili. Ale osobiście nie sądzę, by tacy żałowali, skoro nie mieli oporów, by nas zranić z premedytacją.

Gość najprościej to tylko
Ale na czym ma polegać zranienie ? Jak on nie akceptuje mojego zachowania, moich wyskoków, mojego humoru, mojej agresywnoiści. To ta jego nieakceptacja jest zranieniem mojego EGO.

Gość Zwłaszcza tacy
No o czym Ty mówisz? Nigdy nie byłaś zraniona, że zadajesz tak bezsensowne pytania? Jak kobieta zachowuje się tak, jak piszesz, to ona go rani, a nie on ją. Ja tu pytam o sytuację, gdy to męzczyzna zrani kobietę.

Gość :D odpowiadam na pytanie
Co to za pytanie :D? no pewnie, że NIE żałują, zresztą ja też już nie żałuję :)

Gość Zwłaszcza tacy
Do poprzednika: bo jesteście wyprani z ludzkich uczuć, ot co.

Gość :D odpowiadam na pytanie
moment moment, ja jestem pełnowartościową kobietą akurat :). I mówię z doświadczenia, że jak się postanawia radykalnie rozstać, to jest to na tyle przemyślana decyzja, że się jej nie żałuje. Teraz jest ci smutno, ale to minie, i nie ma tego złego, pamiętaj.

Gość Zwłaszcza tacy
A, jesteś kobietą, to niespodzianka. :-D Nie o to chodzi, że zraniona kobieta decyduje się rzucić takiego faceta, bo to chyba logiczne, tylko czy ci różnej maści patałachy choć odrobinę mają potem wyrzutów sumienia, że tak postąpili, czy też dla nich nie ma znaczenia to, że komuś złamali serce i rozwalili życie.

Gość a co to jest zranienie?
od lat nie pamiętam co to jest? no w pewnym sensie tez cierpię ale nie tak bardzo,zdarzało się że czułam sie oszukana,zdradzona,ponizona,no i porzucona przez faceta więc zanim zdarzylo sie to raz kolejna to ja zaczęłam ich zostawiac, proste, tym sposobem mam satysfakcję że cierpia, brr paskudne męskie plemie

Gość Małoszka
Każdy mój były żałował, że mnie zostawił (raz) albo, że ja jego (to już więcej:D). Jakby się zmówili, każdy z nich mówił, że nie ma takiej drugiej jak ja, że jestem dziewczyną z klasą, z wyższej półki... To było i nadal w mojej pamięci jest szalenie miłe:)

Jakby się zmówili, każdy z nich mówił, że nie ma takiej drugiej jak ja, że jestem dziewczyną z klasą, z wyższej półki... " czyli nawijali ci wyświechtane teksty a ty niczym ten Pelikan wszystko łykałaś :D