Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosieńka*

jak napisać poprawnie bibliografie do pracy

Polecane posty

Gość zosieńka*

Bibliografia POWIATOWY URZĄD PRACY, URZĄD MIASTA POZNANIA, URZĄD STATYSTYCZNY W POZNANIU PRZEWODNIKI O POZNANIU INTERNET BIULETYN STATYSTYCZNY czy coś takiego wystarczy miałam napisać prace charakterystyka wybranej gminy pisząc ja korzystałam z internetu strony urzędów oraz osobiście byłam w urzędach korzystałam również z biuletynu przyznam się że moja wersja bibliografii nie za bardzo mi odpowiada ale nie wiem jak ja poprawić będę wdzięczna za pomoc

Gość adadada
dostaniesz nobla za tą pracę :D🖐️

Gość shiga
tam gdzie np, cytujesz cos z internetu musisz wkleic linka do zrodla z ktorego korzystalas, a jesli dane pochodza np. urzedu miasta to nie wiem, ale pewnie tez w nawiasie musisz napisac zrodlo

Gość kljujdhddhd
Trzeba podać konkretna stronę np www.urządmiasta.pl

A jakieś pozycje książkowe ? Pierwszy raz widzę taką bibliografię .

Gość zosieńka*
dlatego proszę o pomoc jak napisać bibliografie

Gość zosieńka*
zaczelo sie od nudy ,zaczelam przegladac moj paszport i zaglebilam sie w jakies dziwne mysli ;jeszcze do tego mialam zatyczki do uszow stwierdzilam ,ze calkiem ładnie wygladalam gdy mialam 12 lat. wiec nie wiem dlaczego ale zaczelam stekac i lizac po tym zdjeciu w miedzyczasie weszla mama i jako ze mialam zatyczki nic nie slyszalam i nie zauwazylam jej, wiec lizalam swoje zdjecie tak przez dobra chwile

Gość shiga
nie moze byc tak ze na samym koncu pracy napiszesz ze korzystalas z internetu i kropka. musi byc tak ze tam gdzie w jakims konkretnym akapicie piszesz o jakichs informacjach zaczepnietych ze strony x to musisz w tym akapicie podac zrodlo z ktorego korzystalas czyli link do strony i tak samo to kazdego akapitu w ktorym wykorzystujesz infomacje zaczerpniete z inych zrodel. czesto jest tak ze informacje z netu pochodza z innych zrodel, np. ksiazek bardz publikacji naukowych, i ty musisz te zrodla odnalezc i zacytowac.

Gość zosieńka*
shiga to już nie da rady bo praca jest już wydrukowana i nic doo niej nie dopisze a jak oglądałam przykładowe prace to bibliografia była na końcu

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. KONTAKT; pelcwiktoria@onet.pl