Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt....

zamierzam studiować astronomie- co wy na to?

Polecane posty

Gość nikt....

:-)

Gość hoohoo
jak bardzo lubisz fizyke to prosze bardzo:) a co byś chciala robic po studiach?

Gość nikt....
:-) już mam dobrą pracę i kilka fakultetów:-) To chcę robić dla przyjemności- interesuje mnie wszechświat:-)

Gość hoohoo
aha, w takim razie po co wlasciwie pytasz? jeden lubi sklejać modele a drugi widać chce postudiować astronomie:)

Gość nikt....
może dlatego, by kobiety- dziewczyny tu piszące trochę się otrząsnęły i zrozumiały- ze faceci to nie jest najważniejszy temat?;-) a może dlatego by ktoś napisał- super , że masz takie zainteresowania-to godne pochwały mieć tak niezwykłe zainteresowania a może dlatego , by ludzie wiedzieli, że konsumowanie to nie wszystko?;-)

Gość hoohoo
czyli generalnie mówiac chcesz sie pochwalić że robisz coś mniej przecietnego;) ale czy do tego potrzebne jest az studiowanie? można sie czymś pasjonować i bez studiowania studiowanie w Polsce czesto ogranicza i trzeba sie podporzadkowac temu czego oczekują wykladowcy a nie zajmować tym co ciebie bardziej ciekawi

Gość nikt....
jestem mało systematyczna, hobby to dla mnie za mało- muszę mieć coś takiego jak kontrola moich wyników uczenia się:-) Tak, chcę się pochwalić tym pomysłem- czy to coś złego? Hoho- czy Ty interesujesz się tematem ?

Gość nikt....
to przygotuję jakieś zdjęcie rentgenowskie- przez te czarną szybkę mozna bezpiecznie patrzeć w słonce:-)

Gość hoohoo
zawodowo siedze w naukach technicznych:o ale w astronomii akurat niespecjalnie

Gość nikt....
widzę po uśmiechu, że niezbyt lubisz swą pracę:-) A co kochasz?

Też chciałam to kiedyś studiować, niestety jestem bardzo kiepska z przedmiotów ścisłych, więc marzenia legły w gruzach ;) Same chęci nie wystarczyły, teraz to tylko hobby ;)

Gość nikt....
nemezis-może warto jeszcze raz spróbować- ale w takim momencie życia , gdy już nie musimy niczego nikomu udowadniać ani o nic walczyc?

Gość hoohoo
nie specjalnie kocham ale takie studia skończyłem i jak chce być wiecej niż magistrem to musze to ciagnac dalej:P to co kocham robie swoja drogą;)

Gość nikt....
i cieszy mnie, że nie tylko ja myślę o rzezach wyższych niż bycie na Ziemi:-)

Gość nikt....
hoho - dobrze, że masz coś , co nadaje sens istnieniu:-)

nikt.... - chyba nic już z tego nie wyjdzie ;) Jestem najlepsza z przedmiotów humanistycznych, piszę naprawdę dobre opowiadania, wszelkie prace z j. polskiego przychodzą mi z ogromną łatwością - ale na studia humanistyczne się nie wybiorę ( mimo, że bardzo bym chciała) bo po prostu nie znajdę po tym żadnej pracy... W następnym roku zdaję maturę i wybieram się na coś z kierunków medycznych - rehabilitacja, farmacja albo stomatologia.

Gość nikt....
Ja mam teleskop od paru lat ale nieczęsto miałąm okazję spogladać przez niego w gwiazdy- wiele spraw, kolejne studia. Ale mam nadzieję, że teraz to się zmieni;-)

Gość nikt....
nemezis- nie pisz" do szuflady" - jeśli masz tzw lekkie pióro spróbuj to zaprezentować- wiem, że w młodzienczym wieku jedyny brak to brak tematu ale od czego wyobraźnia i słuchanie innych? Można mieć dochodowy zawód i realizować się w tym, co się kocha.w życiu trzeba wyrażac siebie.

Gość opopo
A na którym uniwerytecie chcesz studiować astro?