Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melaatats

Jak przezyc 2 tygodnie?

Polecane posty

Gość melaatats

Czy da rade przeżyc 2 tygodnie za 800zł? kurde poszalelismy w sylwestra, a wyplata dopiero za 2 tygodnie. Trzeba opalcic rachunki telefony internet paliwo do samochodu pampersy dla córki ma 2 latka jedzienia mamy zapasu, ale wiadomo jak to jest jak cos wyskoczy po drodze, nie wiem czy damy rade czy sie załamie.

Nic się nie stanie jak rachunki oplacicie z niewielkim opóźnieniem, tyle, że potem może być znowu krótko z kasą. Zamiast samochodem starajcie się w miarę możliwości jeździć komunikacją miejską, tylko przeliczcie co się bardziej opłaca. Słyszałam, że są pieluchy wielorazowego użytku, nie tetrowe tylko jakieś inne, ale nie wiem ile kosztują itd.

Gość hoohoo
ojej:( to będziesz musiała przez dwa tygodnie jesc zupki chińskie i popijać wodą z kranu bo inaczej nie da rady:o

Gość melaatats
Raz przecholowalismy jak wyplata bedzie to juz bedzie git tylko teraz trzeba przebimbac , a do pracy tylko samochodem bo mąż autobusem czy tramwajem nie bedzie jezdzil leniuch.Teraz mamy nauczke trzeba sie pilnowac kurde ale zaszalelismy.

Gość paulinuchaaaaa
Nie przesadzaj skoro macie zapas jedzonka nie bedzie tak źle.!!! A na drugi raz poprostu bądźcie mądrzejsi i tyle.Ogromny problrm to to nie jest,gorzej jak by wam zostało 200zł..800 nie jest źle...

Gość fcsfszwdfsf
chyba trzeba bedzie szukac lepszej pracy, bo w zyciu trzeba miec oszczedności na rózne nieprzewidziane sytuacje