Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martanowicka

Po maturze wybieram sie na studia humanistyczne!

Polecane posty

Gość martanowicka

Zamierzam studiowac dwa kierunki. Socjologie - studia zaoczne, oraz Kulturoznawstwo - studia wieczorowe. I mozecie mowic ze zle wybieram, ale prawda jest taka ze ja mam pomysl na zycie ktory zamierzam zrealizowac.

Gość martanowicka
Wiem, wydaje wam sie ze to glupie. Ale ja mam swoje plany, po zrobieniu licencjatu z jednego kierunku wybieram sie na studia dziennikarskie podyplomowe, poza tym mam jeszcze inne talenty. Mysle o napisaniu ksiazki i napisaniu kilkunastu scenariuszy filmowych i serialowych. Zastanawiam sie jeszcze nad tym by zostac aktorka i rezyserka(amatorka) by zostac aktorka albo rezyserka to do tego nie sa potrzebne mi studia.

Gość fcsfszwdfsf
tylko co potem? czy będziesz specjalista w jakiejść dziedzinie ? Nie, takie studia to tylko pierdolenie o Szopenie! Wiem, co mówie, sama skończyłam beznadziejny kierunek, na szczęście szybko otrzeźwiałam i za pół roku kończe studia, po których przynajmniej jest szansa na pracę!

Gość fcsfszwdfsf
jasne , ale to wszystko będziesz robić za darmo, ile Ty masz lat, chyba że nie w Polsce żyjesz

Gość martanowicka
Ja ide na studia z musu, bo rodzina tego chce. Dlatego obralam ta droge, a w trakcie nauki moge chodzic na rozne castingi do jakis filmow, seriali. Mam duzy talent, wiec bys moze dostane szanse na role. Poza tym ladnie spiewam, moze nagram plyte. Moj wujek ma znajomosci w tej branzy, bardzo mozliwe ze mnie tam wkreci.

Gość klwruikh
spoko i tak skończysz w biedronce ;)