Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gnghgjhgjhg

Mam 15 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gnghgjhgjhg

Mam 15 lat i jestem dziewicą

Gość Społł
no i :) ?

Gość trybun na kafe
chwalisz sie czy zalisz? to niby jest cud czy ogłoszenie?:P

Gość gnghgjhgjhg
Właśnie o to się pytam. Cieszyć się czy płakać? Dodam, że do dziś nie miałam żadnej okazji aby to zmienić. Moje koleżanki dostają wiele takich propozycji a ja nie! Choć podobno ładna jestem.

Najpierw wydoroslej ;) a co do dziewicy to powinnas sie cieszyc nie patrz na kolezanki ;)

Gość ererrwre
jejku ile tu kretynek!!! nie placz i lamentuj bo jeszcze nie zrobilas z siebie dziwki. rycz i idzna kolanach do czestochowy modlac sie by to sie szybko zmienilo. kretynka ja nie moge jaka kretynnka. jestes glupia idiotka!! naprawde!! idiotka, kretynka, glupia jak but z lewej nogi, uposledzona kretynka!

no to się ciesz;) będzie jeszcze wiele okazji a 15 lat to niewiele--> to dobry czas na spacery i rozmowy...

Gość gnghgjhgjhg
Ale ja się czuję niedowartościowana. Nie przeszkadza mi, że jeszcze tego nie robiłam, bo po prostu nie mam na to ochoty. Martwi mnie tylko dlaczego do tej pory nie miałam do tego okazji tak jak moje koleżanki, które bez przerwy gadają o facetach jak to ci próbują najróżniejszych sztuczek, by je zaliczyć. A przecież fajna ze mnie dziewczyna.

Gość marcin84w
mimo że mam już 26 lat, chętnie bym Cię rozdziewiczył.Wiadomo że się nie zgodzisz,ale mała porada odemnie: unikaj prawiczków. Pozdro :)

Gość dopóki nie skończysz tych 15
to każdemu, który cię ruszy grozi odsiadka. Chyba, że chcesz wsadzić do poprawczaka lub do ciupy któregos ze swoich kolegów?

Gość 8nastkaaa
a ja mam 18 i jestem dziewicą, no i?:D

Gość gnghgjhgjhg
Już skończyłam 15 lat

Gość w ogole po cie sie spieszyc
taka moda? widac, ze masz watpliwosci przez otoczenie tylko. poczekaj na kogos odpowiedniego i nie bierz przykladu od kolezanek. najlepiej starszego 3-4 lata

Gość sd4tgg
Boże...świat schodzi na psy coraz bardziej.Jak czasem czytam wpisy roczników 1992 w górę to mnie po prostu ścina.Co to się dzieje na tym świecie

Gość dopóki nie skończysz tych 15
no to pozostaje ci tylko skakać, bo to niedopuszczalne przynosić taki wstyd rodzinie i wszystkim kobietom. Powinnaś już w przedszkolu pozbyć się dziewictwa...

Gość zielono mi99
no własnie strasi lepsi :D bo mężczyźni dojrzewają później od kobiet i jest prawdopodobieństwo że prędzej się dogadacie aniżeli ktoś w Twoim wieku ;)

jak za rok tego nie zrobisz, to jestes nikim... zobacz ile dziewczyn w wieku 20 jest dziewicami. nie dlatego, ze brzydkie, ze nie maja powodzenia. po prostu wola poczekac i nie robic tego z byle kim, zeby sie rozdziewiczyc. niektore po kilku tygodniach daja.

zielono mi99 dokladnie. sam szukam duzo mlodszej. tylko mlodsza z kolei moze byc mniej dojrzala i myslec o innych w miedzyczasie

Gość gnghgjhgjhg
Ale mężczyźni ci starsi i młodsi nie zabiegają o mnie. Uważacie, że to ja powinnam się starać?

Gość trybun na kafe
ale moze ona chce miec kolejki i propozycje a nie ze to chce zrobić? niedowartosciowana i pod wpływem presji grupy. to moja diagnoza

az tak ci na tym zalezy? jak ci sie ktorys spodoba, to bedziesz sie starala...

Gość gnghgjhgjhg
trybun na kafe-właśnie o to m chodzi. Dlaczego koleżanki nawet te mniej urodziwe ode mnie mają wokół siebie kolejki napaleńców, a mnie nikt nie zauważa?

Gość trybun na kafe
nie wiem. coś musi być i albo zapytaj kogoś zaufanego kto popyta reszty albo tylko na zywo mógłbym ocenić i wyciągnąć wnioski. Patrz jak inne to robią i o co chodzi a moze one fantazjują a nic sie nie dzieje w temacie? tak też czesto bywało

Gość gnghgjhgjhg
A może moje kumpele ściemniają gadając o tych wszystkich swoich przygodach? Na zdrowy rozum wydaje mi się to bardzo prawdopodobne ale z drugiej strony się bardzo niepokoję. Dziewczyny jak to z wami było w moim wieku z facetami?

Gość Obiektywna jak zawsze
Gdybyś nie była dziewicą w tym wieku to byś dopiero była dnem.

Gość to ładnie
czekaj az do ślubu daz swoje dziewictwo w prezencie slunym

mam18lat i jestem dziewica. Tak jak ty chcialam duzo chlopakow no i mialam. Gdy nie masz ochoty na seks to sie nie zmuszaj. Taki byl moj blad ze na zmus chcialam dac. I tak nie wyszlo. I bardzo sie ciesze. W dzisiejszych czasach dziewica to skarb. A laski ktore slinia sie do chlopakow,myslac ze sa boskie,robia z siebie idiotki. Bo chlopacy liza sie do nich tylko po to bo maja nadzieje ze dostana. Opinie maja zjebana. Chyba nie chcesz niec kolegow lecacych tyllo z powodu dawania dupy? Skarbem byc czysta. Aktualny chopak szanuje mnie i ceni za to ze nie tknal mnie inny.

ymm masz dopiero 15 lat... jak byś miała 30 i byś była to dopiero mogłabyś marudzić .... Ja uważam że bycie dziewicą to nie jest żaden wstyd... powinnaś być z siebie dumna ! Wątpie .. że jak byś miała 30 lat a w wieku 15 straciła byś dziewictwo... nie wierze że była byś z tym który Ciebie rozdziewiczył...;/ byś miała do siebie żal że już tylu Cię przeleciało a TY masz DOPIERO 30 lat sory za wyrażenia... SZANUJ SIĘ I DOCEŃ TO