sallynka 0 Napisano Styczeń 2, 2011 Dziewczyny, szukam najlepszej diety - tzn. dającej rezultaty i nie tak monotematycznej jak dukan - możecie coś polecić???? czy dukan jest najlepszy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sallynka 0 Napisano Styczeń 2, 2011 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 podnoszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 sama szukam od dawna czegoś ciekawego byłam na dukanie i schudłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 kafeteeria jak zwykle miła, uprzejma i pomocna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 upuszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 popuściłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 hehe dzieciaki do szkoly!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 odpuszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 dziękuję podszywom za podbijanie tematu ale może ktoś sensowny ktoś odpisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 podpuszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze atkins Napisano Styczeń 2, 2011 ???? ja sie na niej zajebiscie czulam ,chociaz duzo nie schudlam z 62 na 58kg w 2 miesiace, ale samopoczucie mialam jak nigdy w zyciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ginjal 0 Napisano Styczeń 2, 2011 dieta MŻ najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 MŻ też stosowałam :) może ktoś jeszcze? jak nie będę mieć innej alternatywy też wrócę na dukana.. bo tam przynajmniej miałam efekty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 przypuszczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 poczytałam o tym atkinsie i w sumie jest trochę podobna do dukana :) może popróbuję ? ktoś się wypowie może na temat tej diety???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aja aja Napisano Styczeń 2, 2011 halo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach