Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Batycka

Podrywanie zajętego faceta-świństwo?

Polecane posty

Gość Ania Batycka

Czy uważacie, ze podrywanie zajętego faceta jest w porządku? Nawet jeżeli im np się nie układa? Co myślelibyście o dziewczynie, która chciała by sie przespać z takim facetem

Co myślelibyście o dziewczynie, która chciała by sie przespać z takim facetem Jeśli robiłaby jakieś kroki w tym kierunku - pomyślałabym, że jest zwykłą zdzirą. Nie mam do takich osób żadnego szacunku i gardzę nimi.

Jak byś się czuła, gdybyś miała problemy w związku a jakaś dziewczyna zarywała do twojego chłopaka i chciała się z nim przespać? Sądzę, że nie byłoby ci miło...

Gość Ania Batycka
No właśnie to nie było miłe:(

Czyli to do twojego chłopaka przystawiała się jakaś dziewczyna?

Gość Ania Batycka
Tak. Rozstaliśmy sie. Po 6 latach. Nagle ja sie stalam zła a ona super. Teraz nawet nie maja juz ze soba kontaktu. Przespala sie z nim od razu

Gość lakier do paznokci z loreal
w wiekszosci przypadkow to jednak facet startuje do innej gdy w zwiazku mu sie nie uklada

W takim wypadku on jest skończonym kretynem a ona po prosty zachowała się jak zdzira, współczuję:/ mnie spotkała podobna sytuacja i wiem co to znaczy

Gość Ania Batycka
A jak to było u Ciebie? Oczywiście jeżeli mogę zapytac

Gość nic o tym nie mysle
bardziej by mnie interesowal facet niz o ze jakas panna chce sie z nim przesapac. W kocu to on ma zobowiazania wobec mnie a nie ona

Gość prosztsze niz myslisz
wyobraz sobie: jestes z facetem ale jak wiadomo nie jestes zbyt ladna cieszysz sie ze masz faceta a jakas madra fajna laska zaczyna sie kolo niego krecic, zaczyna go to brac swinstwo z jej strony czy nie ? :o

Gość Ania Batycka
Do prostsze niż myslisz. O co Ci chodzi. Jak wiadomo nie jesteś zbyt ładna? TZn

Gość czy ja wiem czy świnstwo
może ta ładniejsza i młoda jest zakochana w twoim mężu ?a na miłość nie ma rady :)

poza tym jak "zaczna go to brać" to znaczy,że tak miało być :D

Gość Ania Batycka
Nie jest młodsza. On nie jest moim męzem. Ja nie jestem brzydka. Mam 21 lat. A on stwierdził, ze jestem od niej ładniejsza

Gość hmm ale czy to wina laski?
Laska wolna, to może startować i zarywać każdego. Pytanie co myśleć o facecie, który jest w wieloletnim związku i korzysta z każdej nadarzającej się okazji i daje się zarwać. Według mnie, to on jest świnia a nie ona - wolna kobieta :)

Gość jak laska próbuje podrywać
podrywać zajętego faceta, to żal do niego? HA HA HA

hm ale czy to wina laski - popieram cię

Radzę Ci jak najszybciej zapomnieć, ja zapomniałam i chociaż czasami to wszystko do mnie wraca to nie rozmyślam nad tym. Jestem bardziej szczęśliwa, że tak się w sumie stało. Teraz mam fajnego partnera życiowego i jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy. Gdybym dalej była z poprzednim partnerem to prędzej czy później drugi raz by mnie zdradził. Jedyna metoda na ułożenie sobie życia od nowa to wymazanie go z pamięci.

Gość Ania Batycka
Z nim juz nie jestem i zgadzam sie, ze powinnam miec pretensje przede wszystkim do niego. Ale chodzio mi o to co ludzie myślą o takiej kobiecie. Dla mnie osobiście facet zajęty nie istnieje. Takie mam zasady. Tylko ja?

Gość lkjkjkuuuih
my faceci mamy do tego typu spraw inne podejście. nas nie interesuje jak się czuje konkurencja. mamy na to wyjebane i chuj :D ja nawet przekonuje dziewczynę, że tamten, czy jej chłopak to lamer i cieć

Gość gndznzgd
jakby facet nie chcial to by si enie dal. ja flirtuje z zonatym facetem i nie mam wyrzutow sumienia- niech kochany mezus ma, bo to on przysiegal a nie ja.

Gość Zajęty facet....
"hmm ale czy to wina laski? Laska wolna, to może startować i zarywać każdego. " Powiedz to mojej żonie :D pewnie uzębienie by się u Ciebie przerzedziło :D Ale zgadzam się to nie wina laski, tylko jej (cenzura) natury.

Gość gndznzgd
jak si efacet daje to sorry wina tej tzreciej?juz pisalam jakby nie chcial to by sie nie dawal albo kazal si eodpieprzyc od niego.

Gość tak,podrywanie zajętego
nie jest w porządku.To łatwizna.Zajęty facet ma w zwiazku rózne codzienne problemy,nieważne czy z tą czy z inną kobietą,to nie randki,normalne życie wymagające ciągłych kompromisów i rozwiązywanie problemów. Spóbuj zdobyć kogoś wolnego,nie stać cię,znaczy,że jesteś do niczego:D Najłatwiejsza zdobycz-zajęty facet

Gość Zajęty facet....
"jak si efacet daje to sorry wina tej tzreciej?" Pewnie chodziło by o sam zamiar. Bo jak to inaczej, żona do mnie z pretensjami miałaby wyskoczyć, gdyby jakaś próbowała mnie podrywać?

Gość Zajęty facet....
chodziłoby.