Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deliiaaaaaaaaa000

GLOBULKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość deliiaaaaaaaaa000

Jakie są najlepsze globulki?? Jakich używacie i ile kosztują? Napiszcie coś o nich, czy są skutki uboczne itp. Bo chce zacząć ich używac :) z góry dziękI:)

Gość deliiaaaaaaaaa000
proszę o opinie :)

Gość deliiaaaaaaaaa000
a w jakiej są mniej-więcej cenie?

Gość erwr
ale globulki dają tylko ok. 85 % pewności poza tym strasznie rozgrzewają wnętrze pochwy, facet tez odczuwa wtedy nieprzyjemne gorąco

zalezy.... rozgrzewaja, jedni mowia ze to cieplo parzy ale ja tak nie mialam bylo goraco ale najbardziej wkurzala mnie ta wylewajaca sie piana w trakcie i po.....

Gość deliiaaaaaaaaa000
no ale jesli bedziemy ich uzywac z prezerwatywą to będzie ok.

Gość erwr
Pewnie tak - różnie odbierają. Ja używałam globulek z dwoma partnerami i obaj mówili że wręcz parzy. Dla mnie tez było nieprzyjemnie gorąco. Piana też mnie denerwowała. Poza tym - zero spontanu, bo globulkę trzeba zaaplikować jakąś godzinę przed stosunkiem. I tak naprawdę - wychodzą drogo. W sumie - same minusy.

Gość deliiaaaaaaaaa000
A KREMY PLEMNIKOBÓJCZE ? sorry, że się tak wypytuje ale chce byc dobrze zabezpieczona :P używa ktoś takiego czegos?

czemu godzine patentex wklada sie 10 min przed i dziala przez godzine... tylko pozniej nie mozna sie bawic oralne bo te globulki sa ochydne i smierdzaaaa.... z reszta po co globulka z gumka? nie lepiej isc do ginekologa po anty?

Gość ewaaewe
witam ja moge sprzedac patenteks oval 6 szt całe opakowanie kupiłam i otworzyłam by przeczytac ulotke i okazało sie że jestem uczulona na jeden produkt moge wysłac przesyłka 6 zł a za patentek 11 zł prosze picac na mejla ewa12160@gazeta.pl