Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigwa90

PROBLEM

Polecane posty

Mam ogromny problem. Otóż chodzi o życie seksualne moje i mojego partnera. Od nie dawna(bo jakiś tydzień) mam obrzydzenie do tego wszystkiego... brzydzę się Nim, za przeproszeniem rygać mi się chce kiedy dochodzi do zbliżenia. Dla mnie to jest problem, nie wiem co się dzieje i strasznie się martwię, do nie dawna było wszystko w porządku, mieliśmy wspaniały seks... Czym może być spowodowana taka moja reakcja? Nic złego się nie wydarzyło między Nami. Czuję, że przez to się od Niego oddalam...

może to jakaś choroba? zbadaj się. a obrzydzenie tylko do niego czy do ogółu facetów?

Wydaje mi się że do Niego... choroba odpada raczej bo jeszcze 4dni temu miałam straszną ochotę na sex z Nim.... nie wiem co się stało... chodzę przez to zła i smutna... Wczoraj doszło między Nami do czegoś, czułam się po tym fatalnie i jak najprędzej chciałam uciec:(

No to bardzo dobrze moim zdaniem. Nie będziesz się musiała uzależniać od faceta, bo zwyczajnie nie potrzebujesz go. Ja bym się cieszyła.

Właśnie potrzebuję, nie wiem czy On mnie czymś do siebie zraził... nic takiego się nie wydarzyło. Ale naprawdę jestem zdrową kobietą która potrzebuje sexu i czasami mam dni kiedy nie mogę się oprzeć... do niedawna... teraz nie wiem co się dzieje.... Wczoraj kiedy wróciłam do domu poszłam się umyć i szorowałam skórę, brzydzę się już Nim:( ale... Kocham Go i dlatego się martwię, nie wiem co się ze mną dzieje... Może powinnam z Nim porozmawiać... ale o czym? i jak:(

Gość trybun na kafe
idz do seksuologa...moze coś z cyklem, dietą albo coś...Tu nikt nie poradzi bo za mało danych a lekarza brak

Gość lala20
racja może hormony i w trakcie cyklu tak jest