Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krhfueyetwiii

musze wam cos powiedziec

Polecane posty

Gość krhfueyetwiii

nie wiem czy uwierzycie ale trudno... kazdy mowi ze nie ma zadnej metody powiekszenia piersi oprocz operacji... co jest mega nieprawda.. oczywiscie jesli chodzi o powiekszenie o jakies 4 rozmiary no to rzeczywiscie nic oprocz operacji ale od 1 do 2 rozmiarow owszem.. i nie robie tu zadnej reklamy , wiec nie posadzajcie mnie o to... rok czasu zastanawialam sie nad kupnem breast actives szukalam czegos tanszego ale kupilam 3 opakowania powiekszyly mi o 1.5 rozmiaru zastanawiam sie nad kupnem kolejnego opakowania chcialam wam tylko powiedziec ze na kazdego co innego dziala wiec jesli jakies tabletki nie poskutkuja to probojcie i nie sluchajcie kobiet ktore mowia ze nic procz opercji bo moze sama sobie zoperowaly albo maja duzy biust uwarunkowany genetycznie pozdrawiam.

Gość naatalkaa
To gratulacje. Mi cycki urosły na pigułkach. Ale uwaga - po prawie 2 latach stosowania. Przed pigułkami byłam niemal płaska, teraz mam śliczne małe 70B :) Ja tylko dodam do tego co napisała autorka, żeby lepiej jak już eksperymentować to tylko z tabletkami z apteki. Powodzenia ;)