Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ererwerwerwerwerw

Nie dostałam od niego życzeń

Polecane posty

Gość jupdzik
nie wiem jak czesto ze sobą rozmawiali, ale milczenie dwa dni po SYLWESTRZE (gdzie sie nie popisal) trwa za długo ps. przypominam ze 31 XII sieci sa nad wyraz obciążone - ja do mojej koleżanki co mnie chyba lubi wysłałem smsa ale nawet nie wiem czy doszedł bo nie dostałem potwierdzenia potwierdzenia no a skoro nie zadzwonił i nie dzwoni, to: a/ nie czuje takiej potrzeby - nie traktuje cie poważnie lub - nie rozumie twych potrzeb tudziez b/ nie może zadzwonić - bo własnie lezy na OIOM :)

Gość Bez kosza z kwiatami
niech mu dziwki robia dobrze. Nie ty. Albo ex. Nie badz głupia. Albo takie gowniary po 16 lat. Moze i mu robia...dlatego zapomnial (olał) złozyc ci zyczen.

Gość jupdzik
najpierw z nim pogadaj potem sie "rozstawaj" na 98% wszystko i tak zakończy sie wesołym oberkiem :D zmykam do domu

Gość A TY MU ZLOZYLAS?
??

z drugiej strony ile on ma IQ ze nie wie jakie sa potrzeby kobiet? Jego kobiety? Mysli ze kazda chce sznura pereł za 10 tys dolców? Nie milosc czy zainteresowanie przejawia sie w drobnych rzeczach..np okazywanie szacunku, liczenie sie z czyims zdaniem, skladanie zyczen, witanie sie na dzien dobry itp I mnostwo innych drobnych spraw.

a co ty taki jupik pewny jestes? rok temu tez nie zlozyl zyczen..w tym roku to samo..miarka sie przelała...

Gość Nie BYŁAM WSTANIE BO i
jak rok temu tak i teraz nie raczył wysiasc z auta..tylko jechał 100 km/h zapatrzony w dal.

Gość jupdzik
tak - ale oni nie są "parą" wiec i ona nie jest "jego Kobieta" oj baby - nie marudźcie trzeba gadac!!!!! z facetami o tym co was boli - ALE NA SPOKOJNIE !!!! spadam

Gość jupdzik
cytat: a co ty taki jupik pewny jestes? rok temu tez nie zlozyl zyczen..w tym roku to samo..miarka sie przelała.. hAHAHAH - nosz dziewczyno wlasnie sama sobie odpowiedzialas dlaczego jestem taki pewien :D nie zlozyl a wesoly oberek trwal caly rok 2010 :P a kysz baby! :P

Gość nauczy sie
ale jak on ma zamiar zostac jej facetem? Poprzez takie zachowanie ze ja olewa? Wlasnie powinien wykorzystac kazdy czas na zblizenie ich relacji. I zarobienie plusa u kobiety na ktorej mu niby zalezy. Ponadto on zna jej nr gg. A ona jego nie. Wiec zeby nawet poprzez nr gg nie zlozyc? ani teraz ani rok temu? jako w 08 roku wiedział jaki jej nr gg jest. Głupio sie zachowuje.

Gość ererwerwerwerwerw
Jupdzik, wpadnij jeszcze na ten topic :D

Gość nauczy sie
ie zlozyl a wesoly oberek trwal caly rok 2010 No własnie juz wesłoego oberka nie bedzie. Nie bedzie całego roku 2011. Bo autorka pamieta co było rok temu. Zabawa skonczona.

Gość ererwerwerwerwerw
Do tej pory zawsze składał mi życzenia, czy to w moje urodziny, Święta czy Sylwestra. Miał wpisaną datę moich ur w kalendarzu, bo mówił, że nie ma głowy do dat i kiedyś nawet zapomniał o urodzinach własnej mamy. Sama nie pamiętam, kiedy kto ma urodziny, ale kiedy mi na kimś zależy to sprawdzam tak na wszelki wypadek Chuj z tym. Jakoś lżej mi na duszy.

Gość nauczy sie
tak kazdy sie tak tłumaczy wiesz nie mam pamieci do dat..o matce zapomniałem..o siostrze kuzynce..itp A prawda taka ze nie chcieli skladac. Po co z facetem co ma taka słaba pamiec? Jeszcze zapomni ze z toba jest:D

Gość ererwerwerwerwerw
Nie no, mi zawsze składał życzenia. Tylko teraz, w Nowy Rok nie :O

Gość mala czarna2
moj tez mi nie zlozyl i wiecie co? jak sie odezwie mam zamiar mu podziekowac za te wspaniale wyczerpujace zyczenia noworoczne, mam nadzieje ze mu sie zrobi glupio...k-wa laski nie dajmy soba pomiatac jakiemus byle facetowi!!

Gość nauczy sie
ja mu złożyłam opisem bo nr gg nie znam (on pisał w r. 08 on zna moj) na jego urodziny na imieniny i dzień faceta.. czytał widział. A on nic? noworoczne urodzinowe mam imieniny dzien kobiet? ani teraz ani rok temu..

Gość nauczy sie
skoro facet nie beda jescze facetem nie sklada..to tymbardziej bedac facetem/męzem tez nie złozy..bo sie do tego przyzwyczaił

Gość mala czarna2
co proponujecie zrobic? widze, ze nie tylko moj facet jest taki...czekamy az sami sie odezwa?

Gość nauczy sie
a co ty masz sie odzywac? on zawinił to jemu powinno(ale czy mu zalezy? moze inna ma na oku) zalezec aby wasze relacje byly okey. Faktem jest ze zachował sie jak burak a nie jak facet ktory zabiega o kobiete. ponadto dziwne to jest: jak pisałam tutaj rok temu o grze na podstawie fimu czy o filmie w stylu pan smith i pani smith..i powstal pan kiler i pani kiler... to wiedzial ze ja i sciagał pomysły rowno. Zarobil dolce i nic. A za pomysly sie placi! A jak pisalam o spotkaniu to juz udawał głupka ze nie wie o co chodzi, ze to nie do niego..itp a pisałam mniej wiecej tymi samymi nikami tej samej pomaranzowej tresci..

Gość do mała czarna
dobrze tu piszą On ma się odezwać Kwiaty lub kosz kwiatów przeprosić I podać powód. Ale nie taki, że zapomniał, bo to nieprawda. wysłuchasz i ocenisz.

Gość mala czarna2
o kurwa laski, po 5 dniach ciszy sie odezwal ksiaze ja pierdole...

Gość ererwerwerwerwerw
Haha :D

Gość do mała czarna
I co ci tam nagadał? Za naiwne powody?

Gość mala czarna2
na razie jest wrocilem :) ( nie spedzalismy sylwestra razem) i opowiada jak to bylo i co i jak...

Gość mala czarna2
ehh nic specjalnego...jak sie zobaczymy to zapytam go tak jak pisalam wam pare postow wyzej, oby zmadrzal.

Gość mala czarna2
jesteście?

hahahah i co lasencje??? twardzielki?? :P mała czarna (w dodatku dwa :D ) woła : nie dajmy sobą pomiatać! poczem dodaje " po 5 dniach się odezwał" + wyraz na k.....a na koniec .... ".jak sie zobaczymy to zapytam" hahahah wesoły oberek! tylko zapytaj zanim cię zacznie przytulać i całować bo .... zapomnisz o sprawie :P

ale wiesz co mała czarna (w dodatku 2) podsunęłaś mi pewien pomysł - dla pozostałych mujeres w topiku także do przemyslenia dajcie swoim panom do poczytania ... ten topik jesli nie są dupkami i mają trochę wrażliwości w sobie (chyba nie wybrałyście sobie dupków :O) to powinno to dac im do myslenia

Gość cukiereczek:P
nie jestes tu od oceniania...i sie odczep, wyluzuj mala...