Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka1245

Czy umowilibyscie sie 2 raz z tym chlopakiem?

Polecane posty

Gość kotka1245

wszystko niby ladnie wygladalo na spotkaniu ale odprowadzil mnie do polowy drogi, bylo ciemno,malo ludzi, mialam jeszcze z 5 min drogi do domu.Odprowadzil mnie do rozstaju drog i sobie poszedl.

Gość nieumowilabysie
dorosli ludzie w wolne dni w zimie sa w stanie umowic sie tak, aby bylo to w miare bezpiecznie i pilnuja osobje swojego bezpieczenstwa. O tym mysli sie zawczasu. A odp brzmi-nie

Gość poshposh
raczej nie

Gość Cellence
Ja na przykład umówiła bym sie jeszzce raz . Jeżeli popełni ten sam błąd to na pradę zakończyła bym z nim to co zaczęłam.

Gość tytruu
nie.

Gość znów jutro do pracyy
nie

Gość to trzeba było się umawiać w
dzień a nie po nocy gdzieś wracać

Gość tytruu
Nie ważne kiedy wracała, ważne jak on się zachował. Teraz dość wcześnie robi się ciemno, więc to normalne, że wracali po zmroku. Problemem nie jest to, że było ciemno, ale to jak on sie odnalazł w tej sytuacji -a raczej jak się nie odnalazł :) Źle to świadczy o chłopaku i tyle... Możesz mu podać powód odmowy drugiego spotkania i spróbować "wychować", ale ja bym sobie dała spokój, bo on chyba najzwyczajniej nie ma pewnych cech, które są ważne...

Gość jr0jre0jg9fd0
jestescie pojebane, skreslac czlowieka z powodu takiej blachostki, naprawde nie interesuje was jaki on naprawde jest, tylko ze nie odprowadzil was do konca ksiezniczki?

Dokładnie :) Porblem jest błahy. Jeżeli facet Ci się podoba to nie ma co go od razu skreślać. Natomiast jeżeli masz się z nim tak rozdrabniać, to lepiej dla niego jak odpuścisz.

Gość a po co?
nie umówiłabym się z facetem bez wyobraźni i manier... ale to moje zdanie

Gość poshposh
Haha, to jest jedna z tych blahostek ktore moga powiedziec ci baaardzo wiele, jak nie wszystko o czlowieku. Sorry, ale facet z klasa, dobrze wychowany, opiekunczy, troskliwy, normalny, albo chociaz nia zainteresowany...nie zostawi dziewczyny gdzies po srodku drogi do jej domu (bez waznego pwoodu)

A może miał ważny powód? Ja oczywiście bym się nie zachował tak jak ten facet, ale jeżeli wszystko poza tym jest ok, to dlaczego nie dać jeszcze jednej szansy?

Gość poshposh
wazny powod? moze mu sie kupe zachcialo...?

Gość jr0jre0jg9fd0
poshposh Haha, to jest jedna z tych blahostek ktore moga powiedziec ci baaardzo wiele, jak nie wszystko o czlowieku. Sorry, ale facet z klasa, dobrze wychowany, opiekunczy, troskliwy, normalny, albo chociaz nia zainteresowany...nie zostawi dziewczyny gdzies po srodku drogi do jej domu (bez waznego pwoodu) a skąd wiesz?? co ty kurwa wiesz o facetach??? są takie baby które zawsze patrzą na to co nie trzeba u faceta a później płaczą

Gość kotka1245
Zalozylam ten temat aby udowodnic facetowi mojemu, ze postapil bardzo zle ,nie odprowadzajac mnie do domu:P Teraz jestem z nim rok czasu i strasznie go kocham:) Wiele razy tlumaczyl mi, ze wygladalam na totalnie znudzona podczas 1 spotkania i nie chcial mnie juz zameczac swoja osoba. Kiedy zaproponowal mi 2 piwo w czasie tego spotkania, podobno takim tonem odmowilam jakbym miala go dosyc:P Odezwal sie dopiero kilka dni na gg, po tym spotkaniu i poprosil o 2 szanse ,aby naprawic tamto spotkanie, zle wrazenia:) Teraz nie moge na niego narzekac, jest bardzo dobry dla mnie. takze hmm nie mozna oceniac czlowieka zbyt szybko:)

Gość kotka1245
ale od czasu do czasu wypominam mu zartem ,ze zostawil mnie na pastwe losu :P

Gość kotka1245
ps teraz odprowadza mnie pod sama klatke:)